episod pshihotic

12-01-2009
monica maier
Nu este medic/terapeut
monica maier
sotul meu in urma cu un an a suferit un accid. rutier cu o coma profunda de 3 sapt. (fara operatii pe creier)ultim r.m.n nu pune in evidenta leziuni. acum dintr-o data prezinta halucinatii, idei obsesive despre trecut diag. episod psihotic si tratam cu zyprexa. nu pot sa inteleg ce s-a petrecut dupa o buna recuperare motorie si de gindire.sunt sanse sa -si mai revina ?
si ce sfaturi imi mai puteti spune daca v-ati mai confruntat cu asemenea cazuri caci in zona noastra nu prea se cunosc dupa coma.mersi. are 34 ani iar diag. l-a pus un psihiatru care nu prea stie ce sa zica
.
4 comentarii
0
31-01-2009, ora 03:01
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Buna dimineata!

Este posibil ca sotul dumneavoastra, in urma accidentului rutier sa fi facut un traumatism cranio cerebral (chiar daca RMN-ul nu evidentiaza leziuni), traumatism in urma caruia a "ramas" intr-un fel sau altul cu o disfunctie cerebrala organica...in orice caz, ceea ce i se intampla sotului dvs, este putin atipic dar nu de neinteles sau ciudat.
In cazul in care se doveste a fi din cauza traumatismului/disfunctiei cerebrale organice, cel mai bun produs este Cerebrolysin, preparat care contine hidrolizat din proteine din creier de porcina care refac functionalitatea si structura creierului din multe puncte de vedere.
--------*

Va doresc numai bine si multa sanatate!

(*modificat de admin)
0
31-01-2009, ora 10:54
monica maier
Nu este medic/terapeut
monica maier
mersi de raspuns sigur a fost un T.C.C. inchis, noi am folosit ac. produs si s-au vazut efecte miraculoase in recuperarea neuro-motorie(va trebui insa sa-l mai folosim un timp de citiva ani ) dar acum sunt derutata. are momente cind parca acum se trezeste la realitate si apoi o da in delir.acum in timpul tulb. pshice este interesat de tot ce misca in jurul lui inainte fiind mai apatic si tot nu-si explica faptul de ce este in starea asta.
0
31-01-2009, ora 13:19
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Intr-adevara, Cerebrolysin este un produs absolut magnific, tocmai de aceea vi l-am recomandat, acum depinde de ce cantitate folositi (1ml, 5ml, 10 ml sau 50 de ml). Dansului mai mult ca sigur i-ar trebui minim 10 ml, dar facuta intravenos prin perfuzie (in 20-60 de minute) si zilnic.
Creierul uman este inca o enigma pentru oamenii de stiinta. Nu se cunosc toate mecanismele prin care el comunica cu restul organismului si nici atat toate posibilele complicatii posttraumatice.
Nu-i nimic, sotul dvs. se va face bine, trebuie doar sa aveti incredere!

Cu multa placere,
NICK:)
0
29-03-2009, ora 13:11
monica maier
Nu este medic/terapeut
monica maier
dupa 3 luni de zypreza crizele de delir nu au incetat este f. agitat (se plimba intr-una dintr-un loc in altul) si dintr-o data il apuca crize de frica, spaima si incepe si delirul. in schimb sunt momente in care munceste munci fizice de care eu ma mir, care nu le-a mai facut de un an si jumatate, are o forta fizica destul de buna, dar in schimb gindurile ii produc stari proaste.oare va fi nevoie de un nou r.m.n, s-ar putea sa se fi produs ceva acolo la creier, numai stiu ce sa mai fac si unde sa mai merg..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mergi cu taxiul? Află de ce galben e mai sigur.
  • Riscul pentru evenimente de tip psihotic poate începe în copilărie
  • Tinerii cu psihoză pot fi identificați printr-o nouă modalitate, mult mai eficientă și mai convenabilă
  • Episoadele psihotice ar puta fi anticipate cu ajutorul unui algoritm de învățare automată
  • Singurătatea în copilărie a fost asociată cu probabilitatea crescută de a experimenta un episod psihotic
  •