Escapelle Urgent

Buna ziua! In urma cu 2 luni si o saptamana, am luat Escapelle. Dupa o saptamana, am avut scurgeri maronii ( ce au durat o saptamana), si stari de ameteala puternice, ce in continuare mi-au dat anxietate, depresie, si panica. Ciclul mi-a venit de 2 ori pana acum, saptamana urmatoare trebuie sa-mi vina iar, mai sunt 4 zile, dar ma simt efectiv oribil. Am stari emotionale cum n-am mai avut pana acum, imi creste temperatura corpului uneori, nu mai stiu ce sa fac, ca sa scap de aceste efecte negative.
Am avut din senin si acnee, destul de puternica.
Ce pot face/ lua sa imi reglez organismul? Oare de la urmatoarea menstruatie mi se vor stabiliza hormonii?
Am avut din senin si acnee, destul de puternica.
Ce pot face/ lua sa imi reglez organismul? Oare de la urmatoarea menstruatie mi se vor stabiliza hormonii?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Pastila de a 2-a zi - informatii
- 5Pastila de a doua zi si-a facut efectul sau e insarcinata?
- 4Prezervativul s-a rupt, trebuie sa iau pilula de a doua zi?
- 3Pilula de a doua zi
- 0Trebuie sau nu sa iau pilula de a doua zi ???
- 1Postinor
- 1anticonceptionale dupa pilula de a doua zi
- 1Dereglare hormonala?
- 0De ce nu a functionat pilula de a doua zi?
- 0Sex neprotejat
- 0Sarcină după sangerarile provocate de Postinol 2?
- 2Sarcina chiar și după escapelle?
- 2Se scrie in fisa medicala daca am luat pastila de a doua zi?
- 1Postinor
- 1URGENT! Sarcina dupa escapelle?
- 1Pastilă de a 2 a zi Postinor
- 1Răspundeți ! Urgent - s a rupt prezervativul..
- 0Sarcina sau dezechilibru hormonal?
- 1Am citit ca o data ce iti vine menstruatia nu poti fi insarcinta caci ovulul este eliminat
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi