Este normal sa am tensiunea arteriala atat de mica?

Buna ziua! Vreau sa stiu daca este normal sa am tensiunea arteriala atat de mica (7 cu 4), presupun ca am si pulsul mic dar nu stiu ca am tensiometru normal de mana...am senzatie de lesin uneori si ametesc...am 17 ani, 60kg, si 1, 70 inaltime.
6 comentarii

Nu prea e normal sa aveti tensiunea asa de mica (aceasta a fost masurata de catre medic?). Aveti grija sa consumati suficiente lichide (2 - 2, 5 l/zi), mai ales pe vremea aceasta caniculara.

Eu am masurat tensiunea.si vreau sa spun ca beau foarte multa apa.e adevarat ca am o viata mai sedentara.poate ca din cauza asta este...dar nu am mai avut niciodata 7:4

Eu am avut in spital cand m-au trecut pe Seroquel si au vrut sa imi puna perfuzie. Am refuzat, am baut cam un litru de apa si m-au lasat in pace.
Beti multe lichide cand aveti tensiunea mica dar daca fenomenul e frecvent discutati cu medicul care va trateaza despre asta. Cititi efectele secundare de pe prospectul medicamentelor pe care le luati.
Beti multe lichide cand aveti tensiunea mica dar daca fenomenul e frecvent discutati cu medicul care va trateaza despre asta. Cititi efectele secundare de pe prospectul medicamentelor pe care le luati.

Nu stiu de ce am tensiunea asa mica.voi discuta cu medicul meu...

Continuati sa va masurati tensiunea. Poate a fost doar un eveniment izolat. Daca se mentine tot asa de scazuta, mergeti la un consult cardiologic.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Este normal sa apara extrasistole in fiecare zi si oscilatii ale tensiunii arteriale...?
- 11Lokren si Aspacardin
- 12tensiune diastolica mare
- 7va implor ajutati-ma: imi creste tensiunea arteriala brusc zilnic
- 12ce as putea sa iau pentru tensiune?
- 4Stari de panica insotite de cresterea tensiunii arteriale
- 5de 8 ani am probleme cu sforaitul
- 13operatie fiere si tensiunea arteriala oscilanta
- 7urechi infundate ! Poate fi tensiune?
- 2Tenisune de la premenopauza ?
- 3pot avea puls intre 60-80 pe minut si tesiunea ridicata?
- 3tensiune mare si palpitatii
- 0tensiune arteriala la efort
- 7Probleme tensiune?
- 0cand fac efort imi creste tensiunea
- 9dupa o perioada f. stresanta, am probleme cu tensiunea
- 4Probleme tensiune-inima !
- 2Tensiune mare
- 0Tensiune diatolica mica
- 0Tensiune sarcina
Mai multe informații despre: Tensiunea arteriala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: