este posibil sa am probleme cu inima, daca nimeni din familia nu a avut probleme cu inima?

09-10-2008
B2A
Nu este medic/terapeut
B2A
buna ziua, am 17 ani si as avea o nelamurire, daca ma puteit ajuta.
este posibil sa am probleme cu inima, in conditiile iin care nimeni din familia mea nu are si nu a avut vrodata probleme cu inima, nu sunt supraponderala-ci din contra, nu sufar de diabet sau alte boli si n u fumez?
va intreb deoarece de la un timp am inceput sa am niste simptome cam ciudate. Cam de o luna am o stare de ameteala si slabiciune si imi amorteste mana stanga pana la degetul mic si am dificultati de respiratie- ca si cum aerul pe care il inhalez nu este suficinet- si trebuie sa oftez ca sa-mi umplu plamnaiii. In ultimul timp am observat de asemnea o durere in bratul si umarul stang, nu foarte puterinca, dar enervanta. am incercat sa ma masez, crezand ca este din cauza pozitiei in banca sau a muschiului, insa nu mi-a tecut. cand stau intinsa in pat, imi simt bataile inimii parca in tot corpul. Nu stiu ce se intampla cu mine, sper ca ma putei ajuta cu un sfat. Mentionez ca eu sunt foartye panicoasa, si am avut o perioada de stres in vara, insa nu cred ca acesta este motivul. Multumesc anticipat.
2 comentarii
0
09-10-2008, ora 00:00
alessia5158
Nu este medic/terapeut
alessia5158
Intra pe ------------*, in dictionar-termeni medicali, tasteaza atacuri de panica inasuta de cautare, si documenteaza-te.Sper sa poti intelege daca ai atacuri de panica care presupun serviciile unui psihoterapeut sau o problema cu inima pentru care trebuie sa mergi la un cadiolog, DESI eu cred ca e vorba numai de panica.Cu bine

(*modificat de admin)
0
13-12-2008, ora 15:38
B2A
Nu este medic/terapeut
B2A
multumes mult pentru sfat. Nu am probleme cu inima, caci am fost la cardiologie si am facut un ekg si totul este ok. Credeti ca este posibil ca respiratia dificila sa se datoreze lipsei de calciu -la utimele analize pe care le-am facut a iesit calciul ionic 2, 04 din normalul de 2, 1-2, 7. Asta sa fie cauza? am facut si un control la plamani s toul este ok-nu tuse sau suieraturi specifice astmului, mai ales ca am si caine in casa, deci cred ca asta se cam exclude. De asemenea credeti ca se poate datora spteptococului pe care l-am descoperit tot la analizele sange ? multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • BioSport Earbuds – căștile care îți monitorizează inima
  • 5 obiceiuri pentru o inimă sănătoasă
  • Dispozitivul electric pentru îmbunătățirea funcției cardiace
  • Valvele cardiace sintetice, invenția care ajută chirurgii să-și exerseze tehnica
  • Modificări cardiovasculare în timpul sarcinii
  • Exercițiile de anduranță, efecte protectoare pentru inimă
  • Aplicația pentru mobil utilă în cazul pacienților cu insuficiență cardiacă
  •