Este posibil sa fiu gravida ?

12-11-2015
An123
Nu este medic/terapeut
An123
Bună seara :) am şi eu o intrebare..mai stupida ce-i drept, daar..totusi.
Pe data de 7 septembrie am avut un contact sexual neprotejat, iar pe data de 10 septembrie încă unul. El nu 'a terminat ' în mine, ci chiar s-a ridicat s-a dus la baie şi a făcut-o acolo.
Nu au durat mai mult de 20-30 min aceste contacte. Pe data de 21 mi-a venit menstruaţia, deci nu mi-a întârziat, deoarece conform calendarului chiar pe 21 trebuia să îmi vina.a şi durat 5zile. Bun.

De atunci nu a mai avut loc niciun contact.
În octombrie trebuia sa îmi vina menstruaţia pe data de 18, dar fix înainte de asta, am fost foarte racita. La modul ca am avut amigdalita, febra foarte mare, nasul gatul praf..etc.
Bănuiesc ca de aceea a venit abia pe 21 oct. SI a ţinut tot 5 zile.

Acum întrebarea mea este dacă ar fi totuşi posibil sa fiu gravida? Nu ma dor sânii..singura chestie e ca ma cam mănâncă pielea şi, cred ca îmi imaginez eu, un pic de burtica acolo :)).. o fi doar de la stres. Dar eu as vrea sa ştiu dacă, având în vedere ca mi-a venit de doua ori şi a ţinut 5 zile şi nu mai putin, ar fi posibil sa fiu însărcinată?

Mulţumesc şi imi cer scuze pentru textul lung. :)
6 comentarii
0
12-11-2015, ora 21:42
Amalia.elena
Nu este medic/terapeut
Amalia.elena
Bună seara!Am şi eu o intebare.După ce am născut am început sa iau karissa la prescripţia medicului ginecolog toate bune.soţul fiind plecat 6 săptămâni şi doua acasă mam dezobişnuit sa îmi aduc aminte mereu de pilula.şi tura ăsta când o venit am uitat sa iau pastilele.îmi venise pe 26 octombrie mă ţinut 4 5 zile după care vineri trebuia sa încep alt blister.aşa încep mereu vinerea deoarece am pauza de 7 zile.iar în loc sa iau pastila vineri am luato sâmbătă pe aia de vineri şi duminica pe aia de sâmbătă pan am revenit la normal.în timpul ăsta am avut contact.soţul a plecat iar dar acu 2 zile iar am uitat sa o iau şi am luato dimineata.şi seara ca care trebuia sa o iau.e posibil o sarcina.în ultimul timp sunt c stresata şi stau prost cu nervii şi mai am şi un bebe şi cam uit
0
13-11-2015, ora 02:58
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Amalia.elena

Daca uitati o zi pastila e posibil sa ramaneti insarcinata.
V-au spus medicii care v-au prescris-o ca produce 1-2 avorturi timpurii pe an si multe alte efecte secundare ?

Va recomand prezervativ.
0
13-11-2015, ora 03:10
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ An123

Ce varsta aveti ?
Nu sunteti insarcinata dar puteti ramane cu ajutorul lichidului preseminal care este eliminat la inceputul actului sexual. Si el contine spermatozoizi.

Problema nu se pune cu sarcina. Problema se pune cu bolile cu transmitere sexuala. Daca dv sau prietenul ati avut inainte alti parteneri sexuali sau cu care ati facut doar petting.

Daca te uiti pe prima pagina din forum jos e o doamna care a luat virusul HPV tulpina cancerigena si trebuie sa i se taie pt inceput o parte din colul uterin. Din acest motiv probabil ca va pierde sarcinile.

Vedeti Sexul in afara casatoriei are un pret pe Youtube. Vedeti care sunt. Adevaratele pericole despre care nu prea se vorbeste ca e... rusinos. Sarcina nu e o boala. E ceva cu care poti supravietui. Bolile insa afecteaza multi tineri de varsta voastra. Cititi forumul Romedic la sectiunile de Profil.
Filmul de pe Youtube e facut pentru adolescentii americani care vor sa isi inceapa viata sexuala.
Doamna care prezinta tine conferinte la peste 500.000 de adolescenti din America si mai multe tari anual pe aceasta tema.
0
13-11-2015, ora 05:36
An123
Nu este medic/terapeut
An123
Mulţumesc pentru răspuns! 19 ani am:) şi nu, nu au mai fost contacte cu alţi parteneri înainte.
În orice caz, după sperietura pe care am tras-o crezând ca sunt gravida, m-am invatat minte. Niciodată neprotejat, momentan cel puţin.
Încă o data mulţumesc pentru răspuns!
0
13-11-2015, ora 14:21
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Niciodata!

De ce ?

Poate sa iti vina oricand ovulatia. De la 1 la 31 ale lunii. Si nu ai de unde sa stii cand ramai insarcinata. Inclusiv la ciclu au ramas doamne insarcinate. Asta nu e nici igienic. Sanse mari de contactare a infectiei.
8.000 cazuri de avorturi la fete sub 19 ani pe 2014.
Ok. Sa fiti cuminti si sa aveti grija unul de altul.
0
13-11-2015, ora 15:36
An123
Nu este medic/terapeut
An123
Mulţumesc frumos!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •