Este posibila o relatie cu incompatibilitate sexuala?

104 comentarii 1 23 4 Înainte ›
0
27-11-2017, ora 15:32
Nonumber
Nu este medic/terapeut
Nonumber
Clara dar daca ea ma amageste pe mine? Ca inca nu e nimic sigur, sunt amanunte pe care nu le pot spune si poate ce eu sunt pana la urma cel amagit.
1
28-11-2017, ora 01:41
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Ei, cand te manipuleaza sau te foloseste femeia se mai trece cu vederea, invers este o adevarata drama ! :)
0
28-11-2017, ora 11:06
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Daca manipularea este grosolana si de scurta durata ii spunem "o greseala a vietii" iar daca este mai rafinata si de lunga durata o numim simplu..casnicie ! :)
0
28-11-2017, ora 14:30
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Nonumber

Ea cu ce sa te amageasca? Ea deja si-a facut planuri de viitor cu tine.
Numai ca un barbat care va sta alaturi de ea trebuie sa o accepte cu afectiunea ei pentru care se trateaza.
Se pune problema poate sau nu poate barbatul sa o accepte asa?
Daca tu nu ai fi avut o problema, nu o scriai pe forum. Nu stiu cat poti suporta pe termen lung.
0
28-11-2017, ora 22:06
Nonumber
Nu este medic/terapeut
Nonumber
Clara ceva e ciudat, sa-mi spuna dupa prima partida de sex ca o s-o facem rar, tare ma face sa cred ca ea se stia cu ceva in neregula.
Cu ce imi demondstreaza ea ca ma iubeste? Eu cheltuieli in casa, eu fac treburile casnice, eu cheltuieli cu plimbarile, eu cadouri, eu toate iesirile...ea nici macar sex. Pai nu aduce asta cu o relatie din interes? Dar si la relatiile clasice din interes macar femeia multumeste cumva barbatul. Pot eu sa delimitez cumva daca relatia asta e din interes sau din iubire? Ca mie tare imi e greu. Adevarul e ca nici nu prea i-am lasat optiuni ca sa-mi demonstreze :)))
Mi-a spus de la inceput ca ea nu intra in bucatarie, eu ii mai spun ca trebuia sa-mi spuna ca nu prea intra nici in pat :)
0
28-11-2017, ora 23:04
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Incompatibilitate sexuala. Nu se poate face dragoste cu forta. Se mai intampla. Nu e ultima fata din lume. Cauta-ti o sotie ca te vad gospodar. Dar cel mai frumos e sa faceti lucrurile impreuna sa nu sufere nici unul, nici altul. Iti spun din experienta mea.
0
29-11-2017, ora 11:06
Nonumber
Nu este medic/terapeut
Nonumber
Clara ti-am mai scris un amanunt pe mesaj privat.

Eu cred ca nici nu vreau atata sex cat pare ca vreau, dar ma refuza ea de atat de multe ori incat pare ca vreau eu mult. I-am explicat ca putem ajunge la o cale de mijloc si cum mi-ar fi mie bine, fara macar sa crestem numarul de partide si parca face dinadins. Asta a fost ultima varianta propusa de mine si neacceptata.
0
05-12-2017, ora 11:56
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Oare Prozac-ul a fost prescris de psihiatru sau de medicul de familie ? A recomandat sa inceapa si psihoterapia, sau a ‘uitat’ ?

Ai inceput acest subiect acum 2 luni Nonumber...ai inceput si sesiunile de psihoterapie? Daca le-ai inceput, ai incercat sa schimbi ceva in urma acestor sesiuni? Poate mai incerci si sa o intrebi dupa vreo 4 saptamani de Prozac daca ar vrea sa vina cu tine la terapie de cuplu.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
0
05-12-2017, ora 16:13
Nonumber
Nu este medic/terapeut
Nonumber
Psihiatrul i-a prescris. Ea spune ca deja se simte mai bine, dar asta nu se vede in relatia sexuala, parca e mai rau, adica mai rar. Incercam ceva, momentan separat. Mie mi s-a spus sa gasesc placerea in lucruri care depind de mine, nu in care depind de alte persoane si sa ies din relatie daca imi este toxica. Nu ma ajuta cu nimic, e clar ca daca ceva nu a mers bine de la inceput nici nu o sa merga cu ajutorul unui psiholog, nu vad cum pentru ca daca era o relatie care se deteriora puteai sa speri ca lucrurile vor reveni la normal, dar asa nu prea vad cum. Eu tot cred ca nu e atrasa de mine, mai ales ca am spus ca de la inceput a stabilit ca o sa facem sex rar, nu avea de unde sa stie decat daca ea nu simtea atractie, atractia o simti dinainte, fara sa faci sex. Singura care trebuie sa hotarasca e ea, sa-si recunoasca ca nu se simte atrasa si sa renunte, eu sunt dispus sa o fac, dar se pare ca ea crede in relatii din interes. Oricum nu inteleg cum ea nu realizeaza ca nu poate merge o relatie fara atractie, e imposibil, hai ca in timp mai scade e altceva. Mai astept, sa vedem cum evolueaza dupa tratament, dar nu am speranta ca se va schimba, am eu asa un feeling.
0
05-12-2017, ora 18:56
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ea are doar conditiile pe care ti le ofera ea. Asa e ea construita.
Las-o in pace daca nu ii poti oferi un viitor si nu accepti conditiile ei.
0
06-12-2017, ora 08:53
Nonumber
Nu este medic/terapeut
Nonumber
Clara e usor sa spui asa din afara, e adevarat ca si mie imi e greu sa prezint toate amanuntele.
Ca tot imi spuneai sa nu o mai amagesc, ea ma amagit pe mine destul de, , scump, , nu stiu cati barbati ar fi facut ce am fost eu in stare sa fac pentru ai arata ca am cele mai serioase ganduri cu ea, multi nici nu si-ar fi permis. Nu trebuia sa imi dea asa sperante ca sa fac niste lucruri din moment ce se stia asa, sau din moment ce nu simtea atractie. Trebuia sa-mi spuna inainte problema ei si eu acceptam sau nu, la cat o iubesc sigur acceptam dar macar acum traiam cu gandul ca am stiut dinainte. Poate imi era mai bine. Dar asa o pot acuza de egoism si nesinceritate.
2
06-12-2017, ora 13:39
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Ceea ce dumneavoastra credeti ca este iubire este de fapt dependenta sau un atasament cam nesanatos. Aveti o relatie mai degraba cu femeia din mintea dumneavoastra, o imagine idealizata a realitatii. Femeia cu care sunteti va spus tot ce avea de spus insa dumneavoastra nu aveti urechi sa auziti, cum spune poporul.
Dumneavoastra nu o "iubiti" pe aceasta femeie pentru ce "este" ea ci pentru ceea ce "ati vrea" sa fie ea, lucru gresit prin definitie.
Cel care sufera in toata povestea aceasta este ego-ul dumneavoastra, nu al ei; nu acceptati ca ati pierdut (ca puteti pierde), nu vreti sa vedeti realitatea caci ea v-ar pune fata in fata cu propriile limite. Indiferent de ce ati facut si ce ati crezut ca aveti, femeia este cea care conduce aceasta relatie iar dumneavoastra sunteti in genunchi, asteptand o minune care nu va veni.
Degeaba va spun vreo zece oameni cu varste, pregatiri si experiente diferite ca "sunteti beat si ca ar cam trebui sa va duceti sa va culcati", sunteti blocat intr-o asteptare desarta.
Dar de`, fiecare cu masochismul lui.
0
06-12-2017, ora 14:49
Nonumber
Nu este medic/terapeut
Nonumber
Foarte frumos v-ati exprimat domnule Pescaru, dar sa nu uitam ca femeile conduc in mare parte relatiile, sa nu uitam ca femeile au provocat razboaie de-a lungul istoriei, asa ca sunt totusi la un nivel mic :)
Dar da trebuie sa ma impun ca nu-mi convine situatia, desi am mai facut-o, dupa care sa am curajul sa ies din acesta situatie. Nu o sa fie usor, ca nu o pun sa se apuce de gatit, o pun sa faca mai mult sex, e un subiect sensibil si oricare ar fi motivul ei imi e greu sa ma despart doar pentru asta, am cautat alte motive dar nu prea am, nu sunt chiar asa ingenuncheat cum credeti, imi face in multe alte privinte pe plac ca sunt si eu o fire destul de dificila.
Nu cred ca sunt singurul, mai sunt barbati in situatia mea cu siguranta, dar aia accepta si isi gasesc amante, sau se duc cu bani. Ei uite ca eu nu sunt genul. Chiar aici pe forum am gasit sfaturi de genul:, , Fa-ti fata chef ca daca nu ai tu o sa aiva alta, , era vorba de o tipa care recunostea ca nu isi satisface sotul.
0
06-12-2017, ora 15:14
Nonumber
Nu este medic/terapeut
Nonumber
Si stiti care e faza, eu nu ma simt deloc ingenuncheat, intr-o alta relatie eu eram acelasi om, faceam tot ce fac acum de placere, desi respectiva le avea cu gatituil si cu toate treburile casnice, dar asta sunt eu, imi place sa fac si le faceam, dar pe respectiva o simteam ca ma iubeste si de sex nici nu mai zic, ne intelegeam perfect.
Oare pentru ca mi-a fost asa de bine in relatia aia si as putea sa o consider relatia perfecta din toate punctele de vedere, nu cumva eu caut ceva asemanator?
Vedeti? Sunt multe amanunte pe care nu le puteti sti despre mine.
1
07-12-2017, ora 10:16
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața!
Sfaturile primite pe Fb. nu sunt totdeauna cele mai concludente. Adevărata rezolvare o găsești mergând într-un cabinet psihologic, unde vei descoperi lucruri pe care probabil nu le conștientizezi.
Prin ceea ce relatezi poate fi punctul tău de vedere și nu și al celeilalte persoane. Spun asta pentru că de foarte multe ori cei veniți în cabinet constată că nu totdeauna ce-au gândit și perceput e real sută la sută, pentru că de multe ori modul de gândire și percepție poate juca feste. Apoi unele scheme cognitive pot fi disfuncționale și atunci unele nevoi pot fi exagerate.
Apoi după o relație să existe tendința ca în relațiile următoare să se facă comparație cu relația trecută și se pierd din vedere calitățile persoanei respective, ceea ce o reprezintă. Asta îmi spune că nu ești vindecat de vechea relație, iar relația actuală ai folosit-o drept pansament pentru a te vindeca de cealaltă. Oricum odată cu trecerea timpului lucrurile care n-au mers într-o relație se estompează și ne rămân lucrurile frumoase și atunci avem impresia că acea relație a fost mai bună decât actuala, în care ne confruntăm cu viața reală, care știm că nu-i totdeauna pe roze, că nimic nu-i perfect, ci într-o continuă perfecționare.
În orice relație te-ai afla, nu te vei potrivi sută la sută cu persoana. Important e să știi ce vrei și ce-ți dorești și să nu trăiești în incertitudine. Poate te-ar ajuta să mergi singur la un psiholog să te cunoști cu adevărat și apoi să iei decizii care să te reprezinte cu adevărat.
0
07-12-2017, ora 12:55
Nonumber
Nu este medic/terapeut
Nonumber
Nu e suspect ca nu vrea sa mergem la terapie? Nu cumva ea stie care e problema si isi da seama ca nu are rost? Sau poate nu vrea sa se afle adevarata problema ca la terapeut nu mai merge sa o abureasca cum face cu mine. Ea e si foarte haioasa, imi spune ca sta cu mine pentru sex.
Ok daca ea considera ca si eu am anumite probleme, de ce nu ma lasa in pace? Ca suntem amandoi nemultumiti de cate ceva si nu are rost.

Sa treaca sarbatorile sa nu le stricam si as putea sa-i spun sa ne despartim ca ea sta cu mine pentru sex, sa fiu si eu ironic, ca nu are rost sa stea cu mine daca nu a gasit si alte calitati.
0
07-12-2017, ora 22:04
Nonumber
Nu este medic/terapeut
Nonumber
Dupa ultimele negocieri s-a rezolvat. A disparut depresia, sau probabil inca este dar nu asta e o problema, creste libidoul, creste si atractia, dispare incompatibilitatea si revin lucrurile la normal.

Stiam ca asa se rezolva cu, , incompatibilitatea sexuala, , dar nu imi e mie prea confortabil si am incercat sa evit.
0
08-12-2017, ora 10:00
Nonumber
Nu este medic/terapeut
Nonumber
Ca o concluzie: pe mine nu faptul ca mi-as fi dorit foarte mult sex ma nemultumea ci faptul ca nu am acces atunci cand imi doresc, se pare ca unele femei stiu asta si profita de acest lucru. A facut ce a facut pana m-a adus unde dorea ea, ideea e ca sunt mult mai linistit.
Oricum eu zic ca am fost un bun negociator si am pastrat partidele traditionale ale relatiei ca si pana acum, doar la ce vreau in plus...

Partea sexuala a relatiei sa zicem ca e rezolvata, cu restul ramane de vazut.
0
09-12-2017, ora 08:04
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Asta este exact ca in bancul cu evreul care s-a plans rabinului ca nu mai are loc in casa el avand multi copii ! Dupa ce rabinul l-a sfatuit sa bage in casa catelul, gainile si caprele apoi sa le scoata pe rand, la sfarsit a fost foarte fericit cu spatiul "castigat"! :))
0
09-12-2017, ora 11:35
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Stevens, de data asta trebuie sa recunosc, ati fost mare. Ce-i drept e drept si trebuie sa va felicit!
0
09-12-2017, ora 13:19
Nonumber
Nu este medic/terapeut
Nonumber
Bun bancul :)))))))) si daca s-a inventat inseamna ca mai sunt situatii de genul.

Poate uneori nu ne deranjeaza un fapt, ne deranjeaza ca nu stim cauza acelui fapt. Un psiholog poate explica mai bine, daca tot asociaza bancul cu intamplarea mea. Trebuie sa fie o explicatie, cred.
1
11-12-2017, ora 01:46
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Pai daca ia Prozac de aia mai nu are libidou, ala taie brutal libidoul, acuma imi e clar asta, si hai sa luam aceasta varianta deocamdata. Daca are probleme nu poate opri medicamentul asa rapid.
Si tu daca nu o intelegi, asta e ! Poti fi cald si iubitor independent de sex pana la urma, asta nu este o problema, are dreptate si ea aici, comunicarea, intelegerea, compatibilizarea, ceva pasiuni comune si discutii, respectul, mangaierile chiar si asa ca prieteni nu prea au neaparat legatura cu sexul, pana la urma prietenia este prima si apoi restul, fara prietenie care include ca am zis mai sus, nu tine o relatie doar pe sex.
Daca in rest respecta ce am zis mai sus toate alea, inseamna ca te iubeste dar nu poate sa-ti ofere sex cum vrei tu, nu se umecteaza vaginul daca nu are libidou, ptr ea e o durere sexul in acest caz.
Nu fi fraier sa gandesti cu penisul, gandeste cu capul ! Ca asa cum am zis o relatie de calitate se gaseste greu de tot, sex oriunde, mai ai si mana...mai are si ea mana, gura...deci NU e o problema sexul, se rezolva daca vrei si vrea, asta daca nu te duci in alta parte.
Deci respecta cele de mai sus ? Simti ca tine la tine ?
Ca este foarte important !

Varianta doi ca nu te iubeste e mai greu de crezut daca ia Prozac, insa intreba-i pe aia cum era de pe FB de ce sa-ti fie rusine, e doar viata si viitorul tau in joc, ce naiba, esti barbat sau pampalau ?
Intreaba-i curajos si aia e.
Eu ma duc la farmacie si cer viagra la o adica fara rusine, nu am probleme, asta ca exemplu.
Daca atunci nu lua Prozac evident ca nu era asa, insa intereseaza-te.
0
11-12-2017, ora 10:51
Nonumber
Nu este medic/terapeut
Nonumber
Prozacul iese din calcul ca il ia de o luna si ceva, ea e asa de la inceput cu libidoul. Ce am observat de cand il ia are orgasm mult mai greu sau chiar deloc, am eu mai mult de munca, oricum partidele noastre durau in jur de o ora deci nu ar fi o problema. Sunt tandru si am grija de fiecare data sa fie umectata, de fapt nici nu incepem pana nu simtea ea ca e gata, ma controlez pana are ea orgasm si dupa termin si eu, deci am foarte mare grija la toate aspectele ca sa-i placa.
Am mai spus ca ea e o fire mai rece, dar sant eu poate prea romantic si imi place mult sa o pup, sa o imbratisez, sa o simt. Dar nu zic ca imi face si ea pe plac in alte feluri si suntem pe aceeasi lungime de unda pe activitatile din timpul liber. E o femeie destul de complicata si practic am fost asa de insistent la inceput incat nici nu avea cum sa scape de mine, asa zice ea dar eu i-am spus mereu ca daca nu ma dorea gasea ea o cale sa scape de mine. Am mai zis ca ea pe la primele intalniri mi-a spus ca isi doreste o relatie de lunga durata, desi nu am toate calitatile pe care si le-ar dori de la un barbat totusi ma vrea de sot.
Poate ma innebunea hormonii si pe mine mai la inceputul relatiei, ca ma atrage fizic rau si poate ea a fost mai ponderata. Acum sincer si eu simt ca nu mai vreau cum era la inceput, dar parca tot vreau un pic mai mult. Da ai dreptate sexul nu e foarte important, mai sunt si alte lucruri, daca ramanem asa sper sa fie bine.

As putea sa ma interesez pe fbk, ca si ea a facut-o, nu ma credea in legatura cu o relatie mai veche si eu i-am dat telefonul sa discute cu cineva ca si cum as fi eu, ala a fost un moment de gelozie, foarte rar intalnit la ea.
0
11-12-2017, ora 23:00
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Deci daca nu e de la Prozac asa e firea ei, intereseaza-te neaparat pe FB sa vedem cum e, ca este foarte interesant sa vezi asta, daca ti se confirma cum e acuma, este foarte bine.
Deci daca asa e firea ei, nu ramane dacat sa ramai cu ea si gata, daca zici ca si ea iti face pe plac tie.
Foarte bine ca vrei sa se simta si ea bine, insa daca nu se poate mai mult mai folositi si voi alte metode, te poate satisface si in alt fel daca doreste, nu asta e problema, am zis ieri, citeste atent ce am zis acolo.
Evident ca daca nu te placea nu statea cu tine oricat ai fi insistat tu, ai zis foarte bine, aia e vrajeala "nu mai scapam de tine", te-a placut clar.
Este mai rece ca a avut probleme in trecut probabil si a ramas cu probleme psihologice, sau a mostenit pe tacsu la caracter pur si simplu, ca nu stiu de ce, am impresia ca si ta-su e la fel ! Sau ?
1
12-12-2017, ora 12:14
Psiholog Mihaela Davidescu
Psihologie
Psiholog Mihaela Davidescu
Referitor la problema dumneavoastra, cred ca prietena ar trebui sa mearga mai intai ea la un psiholog si apoi sa mergeti la o terapie de cuplu, asta daca recunoaste ca are anumite traume sau doreste sa isi rezolve anumite prejudecati, de exemplu cea cu "intratul in bucatarie". In cuplu, trebuie sa existe RECIPROCITATE din toate punctele de vedere, inclusiv pe plan sexual, activitati casnice, interese, dorinte, aspiratii
In cazul dumneavoastra trebuie vazut ce tipar si ce obiectiv are fiecare ( daca va doriti aceleasi lucruri in cuplu, ce inseamna cuplu pentru fiecare) si apoi luata cea mai buna decizie.
Nu uitati, O CASNICIE NU TREBUIE SA FIE NUMAI DATORIE!
0
20-12-2017, ora 09:44
Nonumber
Nu este medic/terapeut
Nonumber
@Costy
E riscant sa ma interesez, poate sa ii spuna, mai vad.

Cred ca am inceput sa o cunosc si am impresia ca o face intentionat, se foloseste de sex ca sa ii fac anumite placeri, chiar si atunci cand spune ca nu are chef si totusi o facem daca ii promit un cadou ceva o simt ca ii place, nu are niciun fel de problema cum ma gandeam eu, altfel s-ar manifesta o femeie cu probleme. Uneori ma gandesc sa o refuz si eu, sa vad cum reactioneaza, am mai incercat dar nu pot sa ma abtin pana la capat, ea cand are chef eu cedez. Mai ma gandesc sa-i spun ca nu putem continua in felul asta sa vedem ce face, sa nu ne mai intalnim sa vad daca se intoarce la mine sau nu, oricum pana la urma asta v-a fi finalul, sau poate sa ma obisnuiesc asa cum vrea ea desi mai dureaza ca inca o doresc mult.

Am mai incercat destul de rar alte metode dar nu imi place, tot sexul cu ea ma satisface cel mai mult ca imi place sa o imbratisez sa o sarut, sa o simt.

O semana cu taica-su mai rece, nu pot sa-mi dau seama de el cum este, dar clar ea cauta un model cum e tatal ei, eu nu ma potrivesc, dar stiu ca e gresit sa cautam modele asemanatoare parintilor, poate tocmai ca nu sunt o sa fie, , bine, , daca o sa fie.

@Mihaela
Ce spuneti acolo e modelul de cuplu ideal, e greu sa existe reciprocitate din toate punctele de vedere.
Titlul topicului este despre sex, deci restul nu ma deranjeaza si recunosc ca ne si potrivim pe anumite planuri. E adevarat ca am spus ca fac atat de multe pentru ea si parca o vad ca nu apreciaza, sau cum spuneam mai sus se foloseste de sex, asta mai rau ma deranjeaza, daca o face intentionat.
Imi place sa intru in bucatarie si chiar nu ma deranjeaza, multi barbati o fac, nu sunt o exceptie. Tot ce fac nu le simt ca o obligatie, o datorie, fac din placere, Eu cred ca e ok sa ne completam doar ca la sex trebuie sa fim amandoi pe aceeasi lungime de unda, poate pe alte planuri mai corectezi din mers dar cu HORMONII e mai greu.
0
25-12-2017, ora 01:55
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Pai este foarte clar ! Daca face sex doar cand ii dai ceva, nu te place, daca te placea nu facea asta, isi dorea si ea sex cu tine asa cum tu doresti, era reciproc totul. Ce, tu cand placi o fata, trebe sa-ti dea ceva ca sa faci sex cu ea ?
Asa ca acuma imi este clar ce se intampla, bine ca ai spus.
Daca nu iei masuri, isi va bate joc de tine si nu stiu daca vrei asta, doar sexul e la tine cel mai important ? Zau sincer ma cam dezamagesti, chiar daca te superi, iti zic sincer, nu mai sunt si altele cu care poti regla hormonii ?!
Nici nu conteaza ce model cauta, tasu ma-sa sau altii ! Conteaza sa-ti fie cumva bine, ai nevoie de o partenera care te doreste cu adevarat, nu doar sa te tina de fraier.
Deci ramane sa decizi ce vei face.
Cum poti sa doresti sa simti pe cineva care nu te place ? Te simti bine asa ? Mai ales ca ti-ai dat seama ce si cum, iar acum eu ti-am zis de ce face asta.
De ex daca mi-ar place una enorm dar ea nu ma place, nu accept relatia daca stiu ca nu e pe bune, nu am nici o satisfactie sa stau si sa fac sex cu cineva care nu ma vrea.
Fa-ti un viitor cu cineva care te merita, care te doreste, nu mai pierde timpul, ca daca te insori cu asta, te va tine de prost toata viata.
Am impresia ca nu ala va fi finalul care ai zis, am impresia ca vei sta sa mature cu tine pe jos la infinit, si nu te vei putea desprinde, ca daca puteai, de mult plecai.
Asa ca asta este.
0
27-12-2017, ora 15:34
Nonumber
Nu este medic/terapeut
Nonumber
Costy nu face doar cand ii dau ceva, cand are chef si in zilele in care avem programate partidele nu e problema, chiar ea ia initiativa de cele mai multe ori, dar cum am spus eu am libidoul mai ridicat si mai vreau si in plus, ei atunci incepe sa profite.
Eu sunt asa ca la dieta, am zile prestabilite cand am parte de sex la liber :)))
0
28-12-2017, ora 06:52
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Pai fi atent ca tu nu te-ai prins de ceva !
Din moment ce profita cand ai tu chef in plus, nu este clar caracterul ei ?
Mai conteaza altceva ? Asa cum face la asta, va face la tot cand va avea ocazia. Doar din asta e clar cine este.
Deci POATE sa faca de mai multe ori, vezi ? POATE sa te fi multumit si pe tine daca te iubrea, fara sa ceara nimic, da ?
Din moment ce cineva poate sa te faca fericit gratis, dar nu o face, ce reiese ?
Ca daca chiar nu putea si i-ar fi facut rau, nu facea cu toate cadourile, ca nu putea.
Daca era corecta si chiar nu putea zicea "imi pare rau nu fac mai mult", si gata, nu i-ar fi stat in felul de a fi sa profite ! Ca avea alte probleme era alta, dar nu avea legatura cu un caracter prost. Si daca ii zicea cineva "profita ma...", era zicea "nu pot, nu-mi sta in caracter", deci nu putea sa accepte asa ceva.
Esti un om de aur, arati bine, ai caracter, esti harnic, fidel, cine nu vrea asa un barbat ? Normal ca se profita de catre oamenii de slab caracter, pare ea in rest...okey..dar nu prea e.
Plus ca este tare posibil in timp dupa ce se vede maritata...si cu sau fara un copil...sa faca din ce in ce mai putine chestii gratis ptr tine.
Acum nu poate face asta ca te pierde, nu exagereaza, e ffff inteligenta vad ca, dar ar face-o daca ar stii ca nu te pierde, de aia isi pastreaza comportamentul macar ala pe care l-a avut de la inceput, ca daca nu iti da chiar mai nimic.sansele sa o lasi sunt de 10 ori mai mari, asteapta ea doar...sa te prinda mai tare.
Dar mare atentie cu cine vei sta.
Tu iei izolat "aa cand am eu chef in plus profita...", pai asta nu iti zicea nimic la general ?
Uite ca acuma stii.

Ramane sa te gandesti, sa reflectezi si sa iei o decizie, cand esti gata, te rog sa vii sa-mi spui ce ai hotarat.
Ideea este sa iasa ceva bun ptr tine din aceste discutii.
O sa iti zic ceva insa dupa decizia ta, si in functie de aceasta decizie, nu pot acum ca nu doresc sa te influentez nici pozitiv nici negativ, eu doar ti-am prezentat cum stau lucrurile ca sa nu te miri ce se intampla.
0
06-01-2018, ora 00:20
Nonumber
Nu este medic/terapeut
Nonumber
Costy eu din ce o cunosc nu consider ca are un cracter urat pentru ceea ce face, ea se considera ca si nevasta mea si isi permite cu mine sa ma faca sa-i iau cadouri, multe femei fac asta cu iubitii/sotii lor.
Si eu am gresit ca am invatat-o asa, mi-a placut sa-i fac cadouri fara ai cere ceva in schimb si ea a simtit ca sunt genul asta de barbat. E cam aiurea privit din afara dar vina este a mea, ca eu am propus jocul asta, am mai avut experienta asta cu alta si ca sa-mi reglez hormonii la fel procedam, macar aia stiam ca e moarta dupa mine dar dupa cativa ani ii disparuse apetitul si am gasit solutia. Sunt un fidel idiot si nu ma duc sa dau bani la altele, mai bine le dau la astea ale mele pe care le iubesc.

Momentan nu cred ca ma pot despartii, o iubesc prea mult, imi place sa ma afisez cu ea, o consider o fata cuminte si la ce pretentii are ea de la un barbat ma consider prea tare ca am facut-o sa fie cu mine, ca am si eu nebuniile mele si femeia mi le suporta. E pacat sa o pierd, decat sa suspin eu daca o vad cu altul mai bine suspina altii ca o vad cu mine si nu au acces la ea. Sunt posesiv si e si ceva ambitie, nu numai iubire.

Poti sa-mi spui ce vrei ca am mai discutat cu prieteni si niciunu nu a reusit sa ma faca sa iau o hotarare, am facut asa cum am considerat eu. Am luat in calcul toate variantele, chiar si pe asta de o spui tu, dar o cunosc si nu o face dintr-un caracter urat, o face ca eu am propus jocul asta si isi permite ca sunt iubitul ei.

Sunt lucruri care nu sunt ok in relatia asta, ca altfel nu mai deschideam subiectul, dar nici eu nu sunt perfect, am si eu nebuniile mele. Compensam.
Adaugă un comentariu / răspuns
104 comentarii 1 23 4 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Compatibilitatea sexuala in cuplu
  •