nu am pofta de sex...nu stiu ce sa mai fac sa schimb asta

Imi este frica sa nu il pierd din cauza asta deoarece el este foarte activ sexual si e mereu pus pe fapte insa se loveste de refuzurile mele si nu stiu pana cand mai suporta situatia.
Ma simt foarte bine cu el si am orgasm aproape de fiecare data, preludiul este super de fiecare data, nu ma grabeste si nici nu ma streseaza sau ceva de genu, eu pur si simplu nu simt nevoia sa fac sex. Este normal? Am eu o problema oare? Iau anticonceptionale de aproape 2 ani insa nush daca sa fie ele de vina. Cert este ca nu stiu ce sa mai fac, as vrea sa fiu ca el, sa fiu disponibila si dornica de nebunii insa..nimic, parca as fi de piatra.
Va rog dati-mi niste sfaturi caci nu mai stiu ce sa fac, il iubesc si nu vreau sa il pierd. Stiu ca tine la mine insa in acelas timp stiu si cat de important e sexul nu vreau ca din cauza mea sa ajunga sa ma insele...drept vorbind nu ar fi exclus si nici de condamnat.
Va multumesc tuturor celor care imi veti raspunde la problema.

sau
DOAR il placi?
sau
DEJA te-ai plictisit de acelasi.
ca altfel, nu se explica...
sa fii fericita!

Citeste cu atentie prospectul de la anticonceptionalele pe care le iei.
Daca la efectele secundare apar dereglarile hormonale sau depresia, inseamna ca de la ele e, sigur.
Foloseste prezervativ o perioada si vezi daca iti revii.

Sanse slabe sa se schimbe ceva intre voi.
Trebuie sa te impaci cu ideea ca il vei pierde, sau ca isi va gasi amanta sau chiar amante, daca nu are deja.
Asta e daca tu nu poti sa-l satisfaci, se vor gasi altele. Totusi, mingea e inca in terenul tau. Faci cum vrei, dar baga de seama ca situatia de acum nu poate tine prea mult in formula actuala.
deci sa nu te surprinda daca atunci cand te intorci din delegatie, sau de la o intalnire cu prietenele, vei gasi prin casa chiloti sau ciorapi de femeie, sau chiar bijuterii (altele decat cele ale tale).

Iti mai zic atat, in istorie, au fost lansate 2 vapoare considerate nescufundabile: Titanic si Bismarck. Ambele au ajuns pe fundul marii la voiajul inaugural.

Am zambit cand am citit mesajul tau, pentru ca am trecut si eu prin ce povestesti tu. Noi suntem impreuna, casatoriti fiind de 3 ani. Si la inceputurile noastre era la fel. Ai perfecta dreptate: femeia este mai solicita si fizic si psihic. Dupa serviciu, incepe un alt serviciu: mancare, spalat, calcat, curat.. iar seara e luata de odihnita.
De ce sa cauti o cauza de natura medicala, hormonala, pentru lipsa de chef, pentru ca singura rezolvare e intelegerea din partea sotului. Si pana la urma, daca nu intelege asta, nu va intelege altele, mai grave in viitor, nu?
Exact asa era si la noi. El venea acasa si dormea de amiaza si normal ca odihnit, cheful e mai mare.
Stii ce am facut? Am impartit sarcinile si treburile casnice. Cand unul facea mancare, celalat curat si invers.
Noi, femeile avem tendinta sa-i menajam pe barbati ( poate este instinctul matern, pana la primul copil, poate din nevoia de perfectionism), dar, am inteles ca la " jug " trag doi. Daca se opreste unul sta si celalat, dar numai unul nu poate merge inainte singur.
De asta trebuie intelegere reciproca si respect.
Nu lua in seama ce scrie maria52, asa e, cand e s-o patesti o patesti, insa daca vrei sa mergi inainte nu poti sa o faci daca ai suspiciuni si numai ganduri negre.
Iti doresc numai bine!
Sper sa citesti mes-ul meu, chiar daca e deja oct.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
- 4lipsa dorintei sexuale
- 15Ma masturbez ca sa NU insel!
- 23ma masturbez desi sunt casatorit
- 43Exista motive obiective pentru adulter?
- 5lipsa apetitului sexual
- 5Cit timp trebu sa fie intre partidele de sex?
- 33Sunt anormal pt. ca vreau sex zilnic?
- 21actul sexual rar sau lipsa lui imbolnaveste organismul?
- 21problema atractie sexuala dupa casnicie
- 5Am probleme de virilitate
- 3cum sa-l fac sa ma doreasca din nou?
- 5de cate ori faceti sex pe saptamana?
- 8o intrebare mai delicata...si putin mai ciudata!
- 6Cum sa il fac pe iubitul meu sa ma doreasca mai mult?
- 9Analize OK, neplaceri in cuplu din cauza secretiei vaginale albe
- 4Imi lipseste aperitul sexual
- 2Cum sa il ajut
- 7Sotia mea nu e atrasa de sex
- 1Excitare. După primul contact sexual, mi-am pierdut pur și simplu atracția si cheful fata de el.
Mai multe informații despre: Apetitul sexual Importanta sexului in cuplu Compatibilitatea sexuala in cuplu