Exista asa ceva?

10-09-2018
User13
Nu este medic/terapeut
User13
Am avut un episod maniacal cateva luni. Exista posibilitatea ca psihiatrul sa iti puna camere de supraveghere spion si microfoane in casa s-au la munca ca sa afle toate simptomele? Fara ca pacientul sa stie? Daca da cu un martor il pot da in judecata pt violarea intimitatii?
4 comentarii
0
11-09-2018, ora 09:00
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Nu se poate așa ceva. Orice înregistrare se poate face numai cu încuviințarea pacientului sau a familiei dacă pacientul este minor, și asta dacă e nevoie să se studieze cazul ulterior. Fără să vă consulte nu are voie.
Ce anume vă face să credeți că ar fi putut să procedeze astfel?
0
11-09-2018, ora 21:05
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu, nu se poate. Toate aceste senzatii fac parte din episodul dv. Cineva care locuieste cu dv. in casa trebuie sa ii fi spus doctorului toate simptomele. Urmati tratament ca sa preveniti un alt episod.
0
11-09-2018, ora 22:14
User13
Nu este medic/terapeut
User13
Ce spun eu este o presupunere desteapt-o nu simptomele mele. A fost o curiozitate. Nu ma simt urmarita testez cunostintele mediocre ale medicilor mediocrii din Romania unii nu toti. Am tras si o concluzie Romania la capitolul paihiatrie este praf si pulbere. Spor la evoluat !!
1
12-09-2018, ora 09:17
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Nu e bine să generalizăm. În toate domeniile sunt specialiști mai buni sau mai puțin buni. Îmi pare rău că ați avut ghinionul să dați peste medici care nu v-au mulțumit.
Din această cauză e bine să cereți și părerea altui medic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: