Experienta Medabon

Am luat Medabon la recomandarea medicului, primul comprimat, urmat la 36 de ore de celelalte 4 ovule. Eu am sangerat si am avut contractii destul de puternice inca de la administrarea comprimatului... Dupa cele 4 ovule, am asteptat si speram sa se elimine... Surpriza, nu s.a eliminat, sarcina era atat de bine fixata incat nu s.a intamplat nimic, decat niste dureri urate rau, le.am suportat, dar n.as mai vrea sa trec prin ele... Mi.a fost recomandata a 2ua cutie de Medabon, de data asta urmand sa iau si comprimatul si ovulele in acelasi timp. Doctorul meu a vrut sa evite cat de mult chiuretajul, poti ramane cu niste urmari urate dupa. Dupa a 2ua cutie, la cateva ore bune, am reusit sa elimin si s.au oprit durerile. Ce sa zic, eu sunt foarte rezistenta la dureri, dar a durut al naibii de rau... au fost 3 zile de chin. Nu am avut voie sa iau decat paracetamol si algocalmin, adica fix egal cu 0... Ce vreau sa va spun este ca alte reactii nu am avut, adica... ma asteptam dupa 2 cutii sa fiu praf... Doar durerile au fost deranjante... Va urez multa bafta fetelor si aveti grija de voi si de sanatate voastra!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
- 5avort medicamentos unde se face in Iasi?
- 0Avort medicamentos 5 saptamani
- 2Sunt însărcinată?
- 2Ajutor! dureri avort medicamentos
- 1Avort medicamentos
- 0Avort medicamentos cu Medabon
- 2Povestea mea...
- 0Avort medicamentos
- 1Întrebare- întrerupere de sarcina cu medabon
- 0Avort medicamentos
- 0Avort cu medabon
- 6Avort medicamentos-Medabon
- 4Medabon experienta si costuri
- 4Avort Medicamentos
- 1La cat timp după avort medicamentos a apărut menstruația ?
- 0Avort medicamentos
- 8Avort medicamentos cu Medabon si resturi ramase
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos avortul medicamentos cu mifepriston si misoprostol medabon