experiente similare privind TOC

10-11-2008
Ioana15
Nu este medic/terapeut
Ioana15
Prietena mea prezinta o mare parte din simptomele specifice TOC. Refuza sa discute despre starea sa, parand chiar ca nu e interesata sa afle ce i se intampla. Consider ca starea sa e destul de grava si ca are nevoie de ajutor de specialitate, dar nu reusesc nici macar sa initiez o discutie pe aceasta tema.Nu stiu ce as putea face pentru a o ajuta. Daca cineva a trecut printr-o situatie similara cu aceasta, va rog, impartasiti-mi experienta dumneavoastra.
1 comentarii
0
11-11-2008, ora 00:43
alessia5158
Nu este medic/terapeut
alessia5158
Ioana, persoanele care au TOC, au scris si au comunicat intre ele pe acest forum !! Poate ca faci cumva, ca impreuna cu prietena ta sa citesti ceea ce scriu. Gasesti topicul respectiv, tastand TULBURARE OBSESIV COMPULSIVA in casuta de cautare din partea de sus a acestei pagini. vei gasi TOC -partea I, II, II IV.ma gandesc ca, poate, citind impreuna cu ea, o vei determina sa accepte un consult de specialitate si un tratament ! Poate, veti reusi impreuna ! Succes!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul