fibromul uterin - tratament naturist? | Forumul Medical ROmedic

fibromul uterin - tratament naturist?

02-07-2007
alexandra - teodora
Nu este medic/terapeut
alexandra - teodora
Exista tratament medicamentos sau naturist pentru fibron uterin? Daca da care?
4 comentarii
0
03-07-2007, ora 00:00
DanV
Nu este medic/terapeut
DanV
Exista tratament naturist pentru fibrom uterin. Poti afla amanunte - Rezultate f.bune in paralel cu un eventual tratament medicamentos alopat sau fara acesta.
0
20-11-2007, ora 00:00
octavita
Nu este medic/terapeut
octavita
Am auzit ca exiata un aparat de tipul laserului care omoara acest fibrom ne mai fiind nevoie de operatie, se afla la o clinica din bucuresti.Eu am vazut unul dintre doctorii de la aceasta clinica la tv la euforia, poti sa ii contactezi la postul tv.
0
26-02-2010, ora 07:57
oana_sweet
Nu este medic/terapeut
oana_sweet
Buna fetelor! Citeam mesajele voastre, pentru ca aseara am descoperit ca am si eu fibron uterin...exact cand sa ma duc sa ma interesez de toate lucrurile premergatoare conceperii unui copil! Mie mi s-a recomandat operatia. Insa in ziua de azi...si mai ales la varsta de 24 deani...si cu toata tehnologia..refuz sa cred ca e singura si cea mai buna metoda sa fiu taiata pe burta! mentionez ca sunt din galati, , , si am venit in Bucuresti la o doctorita recomandata de la spitalul Sf Maria de aici. Va rog daca aflati ceva sa scrieti... Si eu am citit despre aparatul care face minuni cu laserul...am inteles ca exista doar la spitalul municipal!
0
28-07-2010, ora 18:51
Pisoias85
Nu este medic/terapeut
Pisoias85
Eu nu am auzit de un astfel de aparat sa existe in Romania. Cred ca am auzit ceva dar exista in strainatate. Bine ar fi sa fie si la noi. Oana ce dimensiune are fibroul tau? Stii ca se mai poate face embolizare dar din cate am vazut medicii ginecologi nu o recomanda pt ca aceasta interventie nu se face de catre ei...si astfel isi pierd pacientele. Daca ajungi totusi la operatie nu te speria pt ca se face laparoscop si taiaturile nu sunt mari, de fapt nu sunt deloc taieturi ci doar niste puncte. Eu asta am facut si am o cicatrice de 1 cm. si mai am una de la furtunul de dren. Nu e cine stie ce operatia e mai mare frica.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Uter fibromatos - explicaÈ›ii pe înÈ›elesul tuturor
  • SubstanÈ›e chimice regăsite în produse comune de consum pot creÈ™te riscul de fibrom uterin
  • Un compus din ceaiul verde a avut rezultate promițătoare în tratarea fibroamelor uterine
  • Femeile care stau pe scaun 6 ore zilnic au un risc dublu de fibrom uterin
  •