fibrom?!
buna ziua!as dori sa stiu exact ce inseamna aceasta boala si ce tratamente exista?!antibiotice, ceaiuri, interventie chirurgicala?astept un raspuns cat mai repede posibil!va multumesc anticipat
4 comentarii
Fibromul uterin este o tumora benigna uterina. Tratamentul este in functie de varsta, de dimensiuni, de acuzele pe care le produce.Deci necunoscand o multime de astfel de date nu se poate da un raspuns pertinent.
Va rog sa ma ajutati!!! Am 21 de ani, si am un fibrom uterin subseros. Acum un an avea 1, 9 cm, acum are 3, 2 / 2, 6 cm. Am fost pana acum la 3 medici: 2 dintre ei mi-au recomandat operatie cat mai repede iar al treilea mi-a recomandat sa mai astept, ca daca ma operez acum poate recidiva si atunci necesita o alta interventie chirurgicala(o alta cicatrice pe uter). Mentionez ca fibromul este situat pe partea posterioara a uterului. CE SA FAC???? Sa ma operez sau sa mai astept ???? Va rog sa-mi raspundeti, nu stiu ce sa fac.
Va multumesc!
Va multumesc!
Mai bine ai face embolizare. Eu am facut operatie laproscop dar nu ma ajutat prea mult. A aparut din nou. Acum ma gandesc sa fac embolizare. Poti merge la spitalul universitar, cineva mi-a recomandat-o pe dr. Carstea Monica. Eu inca n-am ajuns la ea dar mi s-a spus ca e un medic foarte competent si vb frumos si pe inteles. Sanatate multa!
Doctorul cu cea mai mare experienta la noi este Rares Nechifor. Il gasiti la Bucuresti, la spitalul Ponderas (fostul Delta Hospital).
Mult succes!
Mult succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Este indicat steriletul la fibromi?
- 5Dureri abdominale cistita cronica
- 0fibrom uterin complicat cu menometroragie
- 0fibrom uterin
- 2fibrom uterin-sarcina
- 3Sarcina si fibrom uterin
- 2fibrom uterin
- 3fibrom de 5, 6cm
- 1sarcina cu fibrom
- 4fibrom de aprox.6cm pediculat
- 0Interpretare biopsie-fibrom uterin
- 2Fibrom uterin help!
- 0Fibrom sau nu?
- 2Fibrom uterin si sarcina - riscuri
- 0Fibrom uterin
- 4Fibrom uterin
- 3Am un fibrom de 7 cm pe partea stângă ce să fac să dea înapoi?
- 1Chist ovarian si fibrom
- 1Ce sa cred? „formatiune tumorala endocol”
Mai multe informații despre: Fibromul uterin
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: