Fobie de spitale

18-04-2016
caranfil1
Nu este medic/terapeut
caranfil1
Buna ziua! Inca de cand eram mic am avut probleme cu spitalele, in sensul ca atunci cand imi luau sange aveam prostul obicei de a avea stari de lesin si chiar lesinam, se intampla sa am stari de lesin sau sau sa lesin in 80% dintre cazurile in care am contact cu spitalul.Acum am 18 ani si a trebuit sa ma duc la spital pentru o radiografie, asteptand radiografia, cred ca din cauza ca am vazut ca a fost adus un om in coma alcolica care avea bagat ceva prin el, dupa vreo 5 minute de stat si uitandu-ma la el a inceput sa ma ia ameteala, si m-am pus pe un scaun unde in scurt timp am lesinat, mi-am revenit dupa 1 sau 2 minute, am avut transpiratii dupa care nu am mai avut nimic.Niciodata nu mi s-a intamplat sa lesin decat in spital, niciodata nu am lesinat, nici acasa, nici la scoala, niciunde in nicio situatie nu am avut si anu am stari de lesin, decat in spital.Cred ca problema este strict psihologica, dar deja devine foarte jenanta, ce este de facut?
1 comentarii
0
18-04-2016, ora 23:30
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Incearca sa faci cateva sedinte la psiholog. 50-100 lei sedinta de 50 minute.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul