Fobie, sau ce e?

18-11-2011
dimmu123
Nu este medic/terapeut
dimmu123
Buna ziua! Am revenit din nou, am scapat de anxietate, de fobia sociala, si atacurile de panica, dar am ramas cu un lucru pe care nu il inteleg ce e. Deci, sunt la facultate, in ora de logica sa zic, si proful ne ia la ascultat pe toti, cand ajunge la colegul dinaintea mea, si stiu ca imi vine mie randul, deodata incepe sa imi bata inima tare, sa ma panichez in ultimul hal, si imi vine sa plec cat mai repede de acolo. Cam cu atat am ramas, ce este? multumesc
2 comentarii
0
18-11-2011, ora 14:53
Psiholog Roxana Alina Olaru
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Roxana Alina Olaru
Buna ziua. Am citit si ce ai mai scris legat de simptomele pe care le-ai mai avut anul acesta. Nu imi este clar daca ai urmat si sedinte de psihoterapie. Ceea ce descrii tu ar putea fi anxietate.

Iti recomand sa incerci sa urmezi sedinte de psihoterapie, eventual o psihoterapie de profunzime, care se axeaza pe cauza. Fac aceasta recomandare deoarece ai tendinta de a trece dintr-un simptom in altul, dintr-o fobie in alta.
0
25-08-2012, ora 12:43
anduril_narsil
Nu este medic/terapeut
anduril_narsil
am 26 ani, sunt din dolj, am fobie socială, , mi-am dat seama târziu de lucru ăsta, ştiu totul despre fobie şi chiar despre terapia cognitiv comportamentală, , vă spun că informarea în exces, statul la televizor, netul şi cărţile n-o să v-ajute prea mult ci doar compensează inteligenţa emoţională care este foarte atrofiată...Sunt sigur c-aţi avut atacuri de panică, , depresii, poate chiar tentative de suicid, , disconforturi digestive, , senzaţia că vă tremură capul când vă enervaţi, , mă rog, sunt multe simptome. contactaţi-mă la id anduril_narsil
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul