Foste relatii
Este normal sa mai ai amintiri a anumitor relatii după câțiva ani? Am o relație de 3 ani destul de fericita dar câteodată mai îmi vin amintiri despre alte foste relatii.
3 comentarii
Pe de o parte, e normal. Și animalele se atașează, nu mai zic oamenii care au un sistem emoțional și sentimental mult mai complex...
Pe de altă parte, faptul că îți amintești (cu nostalgie bănuiesc) despre fostele tale relații arată că nu te simți 100% împlinit în actuala, ceva îți lipsește.
Pe de altă parte, faptul că îți amintești (cu nostalgie bănuiesc) despre fostele tale relații arată că nu te simți 100% împlinit în actuala, ceva îți lipsește.
Da e normal sa ai amintiri si dupa 50 de ani, ptr ca ai trait situatia, dar asta sa nu fie o obsesie, inrtucit te termina psihic. Aceste lucruri nu se spun, sa nu creiezi mai multe probleme si la cel de linga tine. Ce a fost a trecut si te concentrezi si iubesti ce ai acum.
Atâta timp cât memoria funcționează e normal să ai amintiri din orice relație. Depinde însă modul în care gândești fiecare situație. Din fiecare relație ai învățat ceva despre tine și te-a ajutat să evoluezi. Nu e bine să faci comparație, să vezi actuala relație prin prisma celorlalte, pentru că fiecare persoană e unică și trebuie apreciată ca atare.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12M-am indragostit de o persoana minunata dar cu probleme - ce sa fac?
- 3ar trebui sa schimbe cateva lucruri... ceea ce nu vrea
- 15sunt geloasa
- 81Dragostea ca pedeapsa
- 3Un copil ar trebui sa faca relatia mai solida, NU???
- 9Sotul m-a inselat, o sa ma simt mai bine daca il insel si eu?
- 34Iubirea ca necesitate bilogica
- 7Am nevoie de un sfat. Este el nebun sau o iau eu razna?
- 5Doar sex sau iubire?
- 8dupa 8 ani de casnicie cu un copil ma paraseste fara motiv
- 2dupa 6 ani, nu ne mai intelegem deloc, nu mai suport agonia asta!!
- 8Indragostita de altcineva, sau doar o iluzie? Pe cine sa aleg?
- 47Imi vine sa ma omor. Sa scap. Nu ma voi vindeca niciodata! Cititi tot va rog
- 6paranoia si tab de mai bine de 8 luni
- 10depresie in prag de divort
- 11M-am dedicat ei si am ramas fara prieteni
- 22L-am inselat crezand ca nu-l mai iubesc, iar dupa mi-am dat seama de sentimente
- 17Sotul meu ma ignora :((
- 10Iubita geloasa, sau?
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: