Foste relatii
Este normal sa mai ai amintiri a anumitor relatii după câțiva ani? Am o relație de 3 ani destul de fericita dar câteodată mai îmi vin amintiri despre alte foste relatii.
3 comentarii
Pe de o parte, e normal. Și animalele se atașează, nu mai zic oamenii care au un sistem emoțional și sentimental mult mai complex...
Pe de altă parte, faptul că îți amintești (cu nostalgie bănuiesc) despre fostele tale relații arată că nu te simți 100% împlinit în actuala, ceva îți lipsește.
Pe de altă parte, faptul că îți amintești (cu nostalgie bănuiesc) despre fostele tale relații arată că nu te simți 100% împlinit în actuala, ceva îți lipsește.
Da e normal sa ai amintiri si dupa 50 de ani, ptr ca ai trait situatia, dar asta sa nu fie o obsesie, inrtucit te termina psihic. Aceste lucruri nu se spun, sa nu creiezi mai multe probleme si la cel de linga tine. Ce a fost a trecut si te concentrezi si iubesti ce ai acum.
Atâta timp cât memoria funcționează e normal să ai amintiri din orice relație. Depinde însă modul în care gândești fiecare situație. Din fiecare relație ai învățat ceva despre tine și te-a ajutat să evoluezi. Nu e bine să faci comparație, să vezi actuala relație prin prisma celorlalte, pentru că fiecare persoană e unică și trebuie apreciată ca atare.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cateva sfaturi pt o dif de 6 ani?
- 12Vreau sa-mi redevin ceea ce eram!
- 18Ar putea suferi, pe viitor de cancer la ficat?
- 5afost diagnosticat cu tulburare psihica acuta.. avem nevoie de ajutor!
- 10sotia mea iubeste ca la 18 ani !
- 4va rog ajutati-ma cum sa fac sa fiu cu el?
- 17cum pot sa depasesc
- 10Ne iubim dar nu putem fi impreuna!
- 8Cum sa trecem peste?
- 25Cum sa fac sa ma impac cu sotia
- 32 ani de relatie paralela cu un alt barbat dupa 6 ani
- 10ce sa fac?:|
- 9Cum iti revii dupa ce ti-a frant inima?
- 8Aparent suntem o familie fericita
- 5inca ma mai gandesc la ea...ce medic trebuie sa consult?
- 7Cum pot trece mai departe?
- 11CE trebuie sa faci ca sa nu mai pulseze durerea atat de viu in tine?
- 3Cum să procedez?
- 0Secrete, mister si minciuni
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: