Foste relatii
Este normal sa mai ai amintiri a anumitor relatii după câțiva ani? Am o relație de 3 ani destul de fericita dar câteodată mai îmi vin amintiri despre alte foste relatii.
3 comentarii
Pe de o parte, e normal. Și animalele se atașează, nu mai zic oamenii care au un sistem emoțional și sentimental mult mai complex...
Pe de altă parte, faptul că îți amintești (cu nostalgie bănuiesc) despre fostele tale relații arată că nu te simți 100% împlinit în actuala, ceva îți lipsește.
Pe de altă parte, faptul că îți amintești (cu nostalgie bănuiesc) despre fostele tale relații arată că nu te simți 100% împlinit în actuala, ceva îți lipsește.
Da e normal sa ai amintiri si dupa 50 de ani, ptr ca ai trait situatia, dar asta sa nu fie o obsesie, inrtucit te termina psihic. Aceste lucruri nu se spun, sa nu creiezi mai multe probleme si la cel de linga tine. Ce a fost a trecut si te concentrezi si iubesti ce ai acum.
Atâta timp cât memoria funcționează e normal să ai amintiri din orice relație. Depinde însă modul în care gândești fiecare situație. Din fiecare relație ai învățat ceva despre tine și te-a ajutat să evoluezi. Nu e bine să faci comparație, să vezi actuala relație prin prisma celorlalte, pentru că fiecare persoană e unică și trebuie apreciată ca atare.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5obsesie sau dragoste?
- 4a fost diagnosticat cu tulburare psihica acuta..
- 9Acceptare sau despartire
- 25Cum sa fac sa ma impac cu sotia
- 6Fata, 15 ani, relatie cu baiat de 21 ani - cum sa procedez?
- 3dupa nunta viata a devenit un cosmar
- 34Iubirea ca necesitate bilogica
- 8Se poate salva o casnicie?!
- 4chiar daca m-a parasit stiu ca ma iubit
- 14Se intampla doar in mintea mea?
- 9sa accept sau nu?
- 6Probleme in familie -el nu ma mai respecta
- 12Am nevoie de un SFAT.
- 6O problema nu tocmai noua - Soacra
- 5Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi? :( am aflat ca vrea sa se sinucida
- 11relatie 9 ani
- 6Mereu imi reprosaza ca i-am stricat baiatul..
- 7Nu pot trece peste despartire
- 3Nu stiu ce sa fac
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: