Fractura tibie/picior în ghips/durere gamba

Bună ziua!
Băiatul meu, 16 ani, 1, 74m, 60kg, are piciorul în ghips de o săptămână, în urma unei fracturi de tibie proximala stânga și fractura platou tibial, după un accident rutier.
Începând de aseara(a 9 a zi de imobilizare) spune ca simte durere în gamba, ca un fel de contractare a mușchiului.
Deplasarea prin casa o face cu sprijin în cârje, fără sprijin pe piciorul imobilizat.
Este normala aceasta senzatie/durere sau se impune vizita la medicul curant?
Mulțumesc!
Băiatul meu, 16 ani, 1, 74m, 60kg, are piciorul în ghips de o săptămână, în urma unei fracturi de tibie proximala stânga și fractura platou tibial, după un accident rutier.
Începând de aseara(a 9 a zi de imobilizare) spune ca simte durere în gamba, ca un fel de contractare a mușchiului.
Deplasarea prin casa o face cu sprijin în cârje, fără sprijin pe piciorul imobilizat.
Este normala aceasta senzatie/durere sau se impune vizita la medicul curant?
Mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Fractura de tibie la copil de 1.5 ani
- 6fractura platoul tibial.. cam cat timp mai trebuie sa stau fara sa pun in pamant piciorul?
- 12dubla fractura tibie+peroneu - dureri usturimi arsuri insuportabile in talpa
- 6Fractura Diafiza 1 3 Tibie
- 3Fractura platou tibial grad V
- 2Fractura Tibie Medie 1 3
- 17fractura diafiza tibie operata.. cat dureaza recuperarea, pentru a merge fara carje?
- 4Fractura de femur, fractura de tibie si peroneu, 4 fracturi la bazin
- 1Fractura de tibie
- 10Fractura tibie
- 2Tibie, peroneu fracturat - Tija metalica
- 0Glezna umflată după gips
- 5Update : Fractura de tibie 1/3 distala
- 6Febra 38 - 38'5 după operație fractura tibie
- 0Problema fractura tibie dupa operatie.
- 0Recomandare ortoped specializat in fracturi (tibie)
- 2Șurub picior
- 5Tibie fracturata
- 0Am o problema cu gipsul la picior
- 0Recuperare-osteosinteza cu tija a tibiei/ planificare sarcina inainte/dupa inalturare a ti
Mai multe informații despre: fractura de tibie piciorul in ghips fractura tibiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: