Frenul penis
Buna ziua,
Inca nu mi-am inceput viata sexuala, si am o problema cu frenul penisului. Din cate pot observa, acesta este cam scurt (mi-e frica sa nu interpretez eu gresit, dar totusi...), pot trage preputul sub capul penisului, insa mai mult de atat daca incerc, capul penisului se "da in jos", ca sa spun asa. Am inteles ca este o procedura simpla prin care se taie putin aceasta "ata", dureaza 10 minute... Are rost sa ma gandesc la asa ceva, sau se va rezolva problema de la sine?
Daca imi poate recomanda cineva un cabinet de urologie in bucuresti... Multumesc anticipat.
Inca nu mi-am inceput viata sexuala, si am o problema cu frenul penisului. Din cate pot observa, acesta este cam scurt (mi-e frica sa nu interpretez eu gresit, dar totusi...), pot trage preputul sub capul penisului, insa mai mult de atat daca incerc, capul penisului se "da in jos", ca sa spun asa. Am inteles ca este o procedura simpla prin care se taie putin aceasta "ata", dureaza 10 minute... Are rost sa ma gandesc la asa ceva, sau se va rezolva problema de la sine?
Daca imi poate recomanda cineva un cabinet de urologie in bucuresti... Multumesc anticipat.
3 comentarii
Dupa ce-ti incepi viata sexuala lucrurile se schimba
In ce sens, se rezolva de la sine dupa aceea? Vorbesti din auzite sau poti sa-mi arati ceva mai concret?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cand incerc sa imi decalotez penisul in erectie nu pot
- 16penis mic
- 11ce e de facut? ajutati-ma, va rog am o problema mare de tot!
- 4de cateva luni imi tot apar si dispar niste fisuri la baza penisului
- 6Modalitati de marire a penisului
- 9Usturimi si inflamatii pe capul penisului
- 32Iritatie pe capul penisului si sub capul penisului
- 3penis cu mult preput
- 4Probleme la penis
- 2Pana la ce varsta poate sa creasca penisul!!!!! Si daca e posibil acest lucru!!!!
- 6Secretie alba vascoasa pe penis
- 7scurgere alba penis
- 0Usturime penis
- 0alunele pe penis???
- 2Un fel de 'ciuperca' pe penis.
- 4Pete rosii pe capul penisului
- 5Problema penis: secreteie galbena
- 10tratament va rog mult
- 1Problema urgenta, penis
- 0Vena la nivelul penisului
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: