Frenul penis
Buna ziua,
Inca nu mi-am inceput viata sexuala, si am o problema cu frenul penisului. Din cate pot observa, acesta este cam scurt (mi-e frica sa nu interpretez eu gresit, dar totusi...), pot trage preputul sub capul penisului, insa mai mult de atat daca incerc, capul penisului se "da in jos", ca sa spun asa. Am inteles ca este o procedura simpla prin care se taie putin aceasta "ata", dureaza 10 minute... Are rost sa ma gandesc la asa ceva, sau se va rezolva problema de la sine?
Daca imi poate recomanda cineva un cabinet de urologie in bucuresti... Multumesc anticipat.
Inca nu mi-am inceput viata sexuala, si am o problema cu frenul penisului. Din cate pot observa, acesta este cam scurt (mi-e frica sa nu interpretez eu gresit, dar totusi...), pot trage preputul sub capul penisului, insa mai mult de atat daca incerc, capul penisului se "da in jos", ca sa spun asa. Am inteles ca este o procedura simpla prin care se taie putin aceasta "ata", dureaza 10 minute... Are rost sa ma gandesc la asa ceva, sau se va rezolva problema de la sine?
Daca imi poate recomanda cineva un cabinet de urologie in bucuresti... Multumesc anticipat.
3 comentarii
Dupa ce-ti incepi viata sexuala lucrurile se schimba
In ce sens, se rezolva de la sine dupa aceea? Vorbesti din auzite sau poti sa-mi arati ceva mai concret?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12probleme in timpul actului sexual
- 11penisul curbat
- 4un fel de cosuri pe pielea penisului
- 5Am un cos pe penis... rosu
- 7penis inclinat in partea stanga
- 14Probleme cu penisul
- 6bubite mici de culoare pielii si putin albe pe testicule si in jurul penisului
- 0Disconfort - prurit in interiorul penisului la copil
- 1Ciuperca penis
- 0Segma si taieturi pe pielea penisului!
- 14Rana mica la varful penisului
- 1Dezlipirea pielii de pe capul penisului
- 2problema penis sau ceva normal?
- 1Bubite rosii pe capul penisului ca o iritatie
- 1Frenulum scurt?
- 1Problema urgenta, penis
- 4Ruptura fren
- 1Chist pe gandul penisului - baiat 6 ani
- 1Buna ziua. am si eu o problema cu penisul - tăietură
- 0Inel penis
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: