Frenul penis
Buna ziua,
Inca nu mi-am inceput viata sexuala, si am o problema cu frenul penisului. Din cate pot observa, acesta este cam scurt (mi-e frica sa nu interpretez eu gresit, dar totusi...), pot trage preputul sub capul penisului, insa mai mult de atat daca incerc, capul penisului se "da in jos", ca sa spun asa. Am inteles ca este o procedura simpla prin care se taie putin aceasta "ata", dureaza 10 minute... Are rost sa ma gandesc la asa ceva, sau se va rezolva problema de la sine?
Daca imi poate recomanda cineva un cabinet de urologie in bucuresti... Multumesc anticipat.
Inca nu mi-am inceput viata sexuala, si am o problema cu frenul penisului. Din cate pot observa, acesta este cam scurt (mi-e frica sa nu interpretez eu gresit, dar totusi...), pot trage preputul sub capul penisului, insa mai mult de atat daca incerc, capul penisului se "da in jos", ca sa spun asa. Am inteles ca este o procedura simpla prin care se taie putin aceasta "ata", dureaza 10 minute... Are rost sa ma gandesc la asa ceva, sau se va rezolva problema de la sine?
Daca imi poate recomanda cineva un cabinet de urologie in bucuresti... Multumesc anticipat.
3 comentarii
Dupa ce-ti incepi viata sexuala lucrurile se schimba
In ce sens, se rezolva de la sine dupa aceea? Vorbesti din auzite sau poti sa-mi arati ceva mai concret?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 110Penis prea mic
- 70probleme cu penisul
- 9decalotarea penisului.. cand?
- 10bubite albe la baza capului
- 10Nu permite decalotarea cand penisul este in erectie, ci atunci cand este relaxat
- 9bubite micute in jurul capului penisului
- 3puncte de grasime la baza penisului... e din cauza ingrasarii?
- 4se jupeste capul penisului
- 4probleme crestere
- 102Am niste bubite micute albe pe capul penisului
- 3O intrebare despre penis.
- 32Iritatie pe capul penisului si sub capul penisului
- 1Ciuperca penis
- 4Problema penis 15 ani
- 10crapaturi rosii care ustura
- 7Posibila contaminare ?
- 1Umflatura in varful penisului
- 0Ruptura tesut meatul uretral si gland
- 1Chist pe gandul penisului - baiat 6 ani