Frenul penis
Buna ziua,
Inca nu mi-am inceput viata sexuala, si am o problema cu frenul penisului. Din cate pot observa, acesta este cam scurt (mi-e frica sa nu interpretez eu gresit, dar totusi...), pot trage preputul sub capul penisului, insa mai mult de atat daca incerc, capul penisului se "da in jos", ca sa spun asa. Am inteles ca este o procedura simpla prin care se taie putin aceasta "ata", dureaza 10 minute... Are rost sa ma gandesc la asa ceva, sau se va rezolva problema de la sine?
Daca imi poate recomanda cineva un cabinet de urologie in bucuresti... Multumesc anticipat.
Inca nu mi-am inceput viata sexuala, si am o problema cu frenul penisului. Din cate pot observa, acesta este cam scurt (mi-e frica sa nu interpretez eu gresit, dar totusi...), pot trage preputul sub capul penisului, insa mai mult de atat daca incerc, capul penisului se "da in jos", ca sa spun asa. Am inteles ca este o procedura simpla prin care se taie putin aceasta "ata", dureaza 10 minute... Are rost sa ma gandesc la asa ceva, sau se va rezolva problema de la sine?
Daca imi poate recomanda cineva un cabinet de urologie in bucuresti... Multumesc anticipat.
3 comentarii
Dupa ce-ti incepi viata sexuala lucrurile se schimba
In ce sens, se rezolva de la sine dupa aceea? Vorbesti din auzite sau poti sa-mi arati ceva mai concret?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8puncte mici, rosii pe penis
- 4Penis rosu..:(
- 69Bubite pe capul penisului
- 11Penis rosu
- 10Crapaturi pe capul penisului
- 3nu stiu ce se intampla
- 10Penis - Mancarime si secretie vascoasa
- 5Am un cos pe penis... rosu
- 11problema urgenta: bubiute rosii pe penis
- 5Miros urat penis dupa spalare
- 4va rog mult, astept un sfat