Frenul penis
Buna ziua,
Inca nu mi-am inceput viata sexuala, si am o problema cu frenul penisului. Din cate pot observa, acesta este cam scurt (mi-e frica sa nu interpretez eu gresit, dar totusi...), pot trage preputul sub capul penisului, insa mai mult de atat daca incerc, capul penisului se "da in jos", ca sa spun asa. Am inteles ca este o procedura simpla prin care se taie putin aceasta "ata", dureaza 10 minute... Are rost sa ma gandesc la asa ceva, sau se va rezolva problema de la sine?
Daca imi poate recomanda cineva un cabinet de urologie in bucuresti... Multumesc anticipat.
Inca nu mi-am inceput viata sexuala, si am o problema cu frenul penisului. Din cate pot observa, acesta este cam scurt (mi-e frica sa nu interpretez eu gresit, dar totusi...), pot trage preputul sub capul penisului, insa mai mult de atat daca incerc, capul penisului se "da in jos", ca sa spun asa. Am inteles ca este o procedura simpla prin care se taie putin aceasta "ata", dureaza 10 minute... Are rost sa ma gandesc la asa ceva, sau se va rezolva problema de la sine?
Daca imi poate recomanda cineva un cabinet de urologie in bucuresti... Multumesc anticipat.
3 comentarii
Dupa ce-ti incepi viata sexuala lucrurile se schimba
In ce sens, se rezolva de la sine dupa aceea? Vorbesti din auzite sau poti sa-mi arati ceva mai concret?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3erectia slaba, masturbare frecventa
- 9decalotarea penisului.. cand?
- 96penis mic... am nevoie de un sfat... Help me please!!!
- 10Penis - Mancarime si secretie vascoasa
- 6ce sa fac? Ma doare si ma mananca pielea care acopera capul penisului
- 3pete micute rosii pe capul penisului
- 3De ce pielea din varful penisului se decojeste si se face rosie?
- 4ata penisului
- 0Dureri ale penisului la atingere
- 5vegetatie penis
- 13Penis ciudat
- 4Probleme la penis
- 20Nu pot decalota penisul cand este in ERECTIE. Ce sa fac?
- 8Iritatie si mancarime pe penis
- 0acum 2-3 luni pe capul penisului mi-a aparut o substanta alba si urat mirositoare
- 2Penis nedezvoltat
- 3Vena umflata, in zona penisului
- 24Probleme cu Penisul
- 0O buba asemănătoare unui neg s au cos pe penis
- 1Punct negru penis copil 4 ani
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: