frica de a fi insarcinata...
luna trecuta mi-a venit menstruatia pe 18...luna asta pe 12 am avut contact cu sotul..si a ejaculat in interior...mentionez ca ejaculeaza destul de tare..nu stu daca are vreo importanta...pot fi insarcinata? chiar daca sunt si stresata? rog rapuns!
6 comentarii
am uitat sa mentionez ca deja am o fetita de 4 luni...dar din conditi medicale nu mai alaptez de la 2 luni, ,
anonim235,
e foarte si foarte posibil, ca in timpul alaptarii sa fii din nou insarcinata, mai ales ca tu ai oprit alaptatul.
de ce nu ai mers la farmacie sa iai aftermorning pill, care o poti lua timp de 72 ore de la contactul sexual?
e foarte si foarte posibil, ca in timpul alaptarii sa fii din nou insarcinata, mai ales ca tu ai oprit alaptatul.
de ce nu ai mers la farmacie sa iai aftermorning pill, care o poti lua timp de 72 ore de la contactul sexual?
asta e acum...daca e un kinder..doamne ajuta.
anonim235...nu stiu ce inseamna la tn ca"ejaculeaza destul de tare"dar.nu conteaza.Daca ai un ciclu regulat, teoretic erai in afara perioadei fertile, deci sant sanse putine sa fii insarcinata.
nu stiam daca are importanta sau nu. doar vream sa ma fac cat mai inteleasa pt ingrijorarea mea.. va multumesc pt raspunsuri
e f posibil sa ramai insarcinata, eu am ramas la 3 luni dupa ce am nascut, desi alaptam:)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Care e sansa sa ramai insarcinata?
- 5prezervativul s-a rupt de vreo 3 ori.. sunt insarcinata?
- 8ajutati-ma si pe me.plssss
- 5sex in ultimele zile de ciclu... sunt insarcinata?
- 6insarcinata fara penetrare?
- 3testul de sarcina cand se face?
- 6poate fi vorba de sarcina?
- 1sunt insarcinata?
- 5Postinor, menstruatie dereglata = sarcina?
- 7Sex in ultima zi de menstruatie (imi curgea o foarte mica cantitate)
- 5pot sa raman?
- 0sunt insarcinata?1-a pilula in 1-a saptamina uitata
- 4sarcina sau dereglare hormonala?
- 3sarcina la o saptamana dupa ciclu?
- 1posibila sarcina?
- 1Deregla hormonală sau sarcina?
- 12Însărcinată sau nu?!
- 2Este gravida?
- 3sex prima data
- 2Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: