gaura in calcai de cativa ani...

buna ziua.in urma unor crapaturi neingrijite tatal meu a facut o gaura in calcai...a facut mai multe tratamente cu diverse medicamente si creme.incepuse sa se regenereze pielea dar de kteva saptamani a inceput sa i supureze si chiar mici sangerari..a fost si internat de cateva ori cu respectiva problema dar nu i-au spus nimic concret..doar ca e o ulceratie...tin sa precizez ca are acea gaura de cativa ani..care ar putea fi cauzele aparitiei si un sfat daca se poate..?multumesc
5 comentarii

buna ziua.ma numesc mirabela.am o problerma din punctul meu grava.acum 1an de zile am folosit anticonceptionale.akum am renuntat la ele dar m-am ingrasat fff atre.Am pofta de mancare mai mereu...as dorii un sfat pt a slabii, pastile cv kre sa aiba un efect cat mai rapid va rog mult de tot...am nevoie de ajutor

nu te supara dar ai postat subiectul tau in sectunea gresita...nu are nici o legatura cu ceea ce am intrebat eu..

Probabil ca tatal tau ale un mal perforant plantar care poate aparea la cei cu diabet, polinevrita, paralizii.

Prin tratament cu topice cu antibiotice.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri de calcai dimineata
- 33De aproximativ o saptamina am o durere persistenta la calcaii
- 39osteofit calcanean stang
- 3picioare crapate
- 35Ciocuri la calcaie continue si fara nicio ameliorare
- 8rezultat osteodensiometrie calcai
- 0bataturi la calcaie
- 119recuperare picior dupa gips
- 1Basica pe calcaie
- 4dureri de calcaie
- 0Cazatura pe calcai. DURERE!
- 4dureri de calcaie
- 6In urma cu o luna jumate mi-au aparut o durere de calcai
- 4Durere in calcai
- 3Fractura de calcai
- 1calcai amortit
- 4In atentia dlui dr. Marius Uscatu - dureri de calcaie (fetita de 5 ani si 10 luni)
- 2Durere in spatele calcaiului drept la preadolescent
Mai multe informații despre: Calcaiele crapate calcaiul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: