Gingie inflamata și desprinsa de pe ultimul molar

Bună seara,
Astazi am observat ca gingia de la ultimul molar de pe arcada inferioara este inflamata și se desprinde de pe măsea. De asemenea, port si aparat dentar pe ambele arcade. Cu o zi în urma am mâncat câteva chipsuri, ar putea fi alimentele tari cauza pentru aceasta problema?
Va mulțumesc!
Astazi am observat ca gingia de la ultimul molar de pe arcada inferioara este inflamata și se desprinde de pe măsea. De asemenea, port si aparat dentar pe ambele arcade. Cu o zi în urma am mâncat câteva chipsuri, ar putea fi alimentele tari cauza pentru aceasta problema?
Va mulțumesc!
4 comentarii

Buna ziua, consumul alimentelor dure poate produce situatia descrisa. Poate fi si gingia de deasupra molarului de minte daca nu a fost indepartat. Fiind in tratament la un coleg/ o echipa de medici, este indicat sa verificati in cadrul unui control clinic starea gingiei. Numai bine!

Am doi molari. La o radiografie mai veche nu se vedea și molarul cu numărul 3.

Buna ziua, este posibil sa nu îndepărtați foarte bine mâncarea de acolo și din cauza aceasta sa va inflameze gingia. Încercați sa folosiți dușul bucal și ajungeți la medic sa verifice situația.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 147maseaua de minte DOARE
- 7riscuri la implanturi
- 0mi se face rana... cand strang din dinti ma doare locul respectiv
- 23Canale curatate - am scos medicamentul din greseala
- 49Coroana dentara desprinsa!
- 9mi sa umflat partea stanga jos si gatu, nu puteam inghiti si ma durea maxilarul
- 3inflamatie osoasa la masea
- 5Gingii bolnave din cauza dintilor imbracati
- 0gingie arsa
- 1Giniile foarte umflate si dureroase
- 2Gingie care incepe sa acopere un dinte, anormal
- 1Inflamari gingivale, sangerari gingivale
- 1Gingi inflamate, afte pe obraji
- 1Usturime gingii
- 0Intrebare plomba provizorie - mi s-a inflamat gingia, dar fara sa am dureri
- 2Pata alba dureroasa la atingere pe exteriorul gingiei
- 3Stomatita, gingivita, erupție dentara
- 1Gingie inflamata, rupta pe jumătate