Gingie imflamata
Buna ziua,
Recent am observat ca mi s-a imflamat gingia in stanga si in dreapta incisivului de jos( ca doua puncte mici). Mentionez ca nu am tartru deoarece am facut un detartraj acum aproximativ o luna. Ce as putea face ca gingia nu mai fie imflamata?
Mentionez ca de cand am observat ca gingia s-a imflamat am inceput sa folosesc apa de gyra si periuta de dinti electrica, nu am sangerari.
Recent am observat ca mi s-a imflamat gingia in stanga si in dreapta incisivului de jos( ca doua puncte mici). Mentionez ca nu am tartru deoarece am facut un detartraj acum aproximativ o luna. Ce as putea face ca gingia nu mai fie imflamata?
Mentionez ca de cand am observat ca gingia s-a imflamat am inceput sa folosesc apa de gyra si periuta de dinti electrica, nu am sangerari.
4 comentarii
Buna ziua. Puteti incerca sa atasati si o poza. Pe langa periaj si apa de gura, folositi si ata dentara. Inflamatia o vedeti/ simtiti spre unirea dinte- gingie sau mai ''in jos'', spre varful dintelui?
Imflamatia este intre dinti ca un punct foarte mic. Se vede doar un punct rosu, si nu sangereaza.
Buna ziua, desi spuneti ca ati făcut detartraj acum o luna este posibil ca subgingival unde nu se observa sa rămână resturi de tartru ceea ce ar putea menține in timp inflamația dumneavoastră. Cele doua puncte mici dintre Dinți sunt de culoare roșu aprins și rotunde?? Cel mai indicat ar fii sa ajungeți la medicul dumneavoastră care poate vedea clarsituatia iar pana atunci sa încercați sa mențineți igiena dentara.
Ce culoare au acele doua puncte? aveti o radiografie?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Infectie la nivelul locului de unde a fost extrasa o masea
- 17inflamare gingie la maseaua de minte
- 12infectie la radacina dintelui
- 5gingie foarte inflamata
- 26ganglion submandibular inflamat
- 7Maseaua de minte, durere si gingie umflata
- 9mi sa umflat partea stanga jos si gatu, nu puteam inghiti si ma durea maxilarul
- 7Afectiune gingivala
- 3inflamatie osoasa la masea
- 5Gingii bolnave din cauza dintilor imbracati
- 2gingie inflamata la copil
- 6Puroi (galben si dens) gingie
- 2dupa rezectia apicala... umflatura catre ochi
- 1Giniile foarte umflate si dureroase
- 1Inflamari gingivale, sangerari gingivale
- 1Usturime gingii
- 1Intrebare plomba provizorie - mi s-a inflamat gingia, dar fara sa am dureri
- 1Gingie inflamata, rupta pe jumătate
- 1Gingii retrase și inflamate. Doresc sfatul unui medic