Gravida nu sunt, atunci de ce nu mai am menstruatie??

09-05-2014
Alessandra 20
Nu este medic/terapeut
Alessandra 20
Am 20 de ani si 2 luni nu mai am ciclu, incep sa cred ca este ceva grav din moment ce nu sunt gravida deoarece am facut testul de sarcina si a iesit negativ.Intre 26 feb si 3 mar. am avut ultimul ciclu menstrual iar de atunci nimic, fara dureri de burta fara intarirea sanilor nimic, dar m-am ingrasat 5 kg.de la inceptul anului am avut probleme in familie ba un deces ba criza de bani ba certuri am renuntat si la facultate, aveam nopti la rand in care nu dormeam iar atunci cand ma enervez ma doare in gat de parca as fi racita si dabia pot vorbi, dar asta numai cand ma enervez.M-am gandit foarte serios ca poate fi glanda tiroida deoarece in familie, din partea mamei toata lumea are de la strabunica pana la verisoare, inclusiv mama mea.As vrea sa primesc sfaturi si cel mai mult mi-as dori un tratament natural, ceva babesc, care sa ma ajute in problema cu ciclul, desi ma voi duce la un medic dar totusi as vrea sa-mi fac o idee.Va multumesc!!
4 comentarii
0
11-05-2014, ora 15:53
Terapeut Domitian Ioan Pasca
Terapeut Domitian Ioan Pasca
Buna ziua. Ati consultat un medic pentru aceasta problema? Ati efectuat analize medicale?
0
11-05-2014, ora 22:52
Alessandra 20
Nu este medic/terapeut
Alessandra 20
Nu m-am dus, dar am si spus ca as dori niste pareri niste sfaturi inainte de a ajunge acolo, am programare dar pana atunci vreau sa stiu si eu pt ca am emotii imi e frica...
0
11-05-2014, ora 23:44
Terapeut Domitian Ioan Pasca
Terapeut Domitian Ioan Pasca
Aceste probleme in general se trateaza. Nu trebuie sa exageram. Insa este important sa nu ne dam cu parerea ci sa discutam pe un diagnostic concret. Terapia aplicata pe baza unui diagnostic poate rezolva problema. Terapia dupa ureche nu este o solutie. Nu aveti de ce sa va fie teama.
0
16-04-2015, ora 16:17
Dr. Nicoleta Nechita
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Nicoleta Nechita
Buna ziua.Aceste perturbari ale ciclului menstrual pot avea la baza un dezechilbru hormonal e poate sa fie indus si de stres.Capsulele Suport premenstrual au efect de reglare in productia de hormoni estrogeni si progesteron.Cel mai indicat este sa realizati un consult si daca doriti un tratament fitoterapic sa apelati la un medic cu competenta in apfitoterapie pentru tratment complet si adecvat.Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amenoreea - lipsa menstruației
  • Menopauza
  •