Greutatea copilului

Buna seara! Am si eu cateva intrebari. Am un baietel de 6 luni, nascut prematur la 35 de saptamani cu o greutate de 2370 g. Acum are 8300 g, este hranit cu lapte praf, cu cel mai bio de pe piata, si am inceput diversificarea. El la aproximativ 3 ore este flamand, am vazut ca pe cutiile de lapte scrie ca ar trebui sa aiba 2, 3 mese de lapte. El are 5 si o masa cu legume unde numai primeste lapte. Intrebarile mele sunt: este prea gras baiatul, ar trebui sa incerc sa i scot si celelalte mese de lapte adaugand mancare solida?
Va multumesc!
Va multumesc!
0 comentarii
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Fat cu greutate mica
- 44Laptele praf, greutatea copilului
- 13Lipsa poftei de mancare
- 3bebe de 5 luni a luat putin in greutate
- 7Bebe prea slab?
- 7greutatea unui bebelus de 1 luna
- 2greutatea unui bebe de 11 luni
- 5sugar 3 luni jumate si cantareste 5, 870 g
- 2Cresterea in greutate
- 1Ia putin in greutate raspundeti
- 0Greutate bebe 10 luni ( prematur 8 )