Grup de pete rosii in zona pubiana in jurul organelor genitale masculine.

16-10-2012
rob8
Nu este medic/terapeut
rob8
In urma cu vreo 4 ani, am remarcat aparitia unui grup de pete rosii in jurul organelor genitale, mai exact, acolo unde este localizat parul pubian, deasupra membrului. La momentul acela m-am gadit ca ar putea fi o iritatie sau poate chiar o afectiune dermatologica trecatoare sezoniera de aceea am ramas spectator. De atunci si pana in prezent, aceasta problema nu a dat semne sa se retraga, mai mult, am sesizat chiar o extindere catre zona inghinala si putin pe picioare. In paralel, uneori, destul de rar, dar deranjat, imi apare o acnee agresiva, dar in numar de maxim 2 cosuri simultan insotita de erupti dureroase exact deasupra penisului. Inafara acestei acnee aceasta zona nu mi-a provoacat mancarimi sau alte neplaceri - ingrijorari, insa doresc sa intervin cu tratament pentru vindecarea acestei dereglari.

Cu respect pentru stiinta!
2 comentarii
0
16-10-2012, ora 15:42
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
buna ziua, recomand sa va programati pt.un consult la un medic dermato-venerolog. este foarte posibil sa fie destul de serios nu o simpla dereglare.
0
17-10-2012, ora 03:03
rob8
Nu este medic/terapeut
rob8
Mulţumesc pentru răspunsul prompt.
Întrucât nu mă aflu în România în acest moment şi condiţiile la care sunt supus în prezent nu îmi permit să vizitez un medic doar pentru o consultaţie ci doar pentru urgenţe, aş dori să vă întreb ce aş putea face în scopul de a stabili un diagnostic şi a determina o schemă de tratament?
Pentru a vă face o imagine mai clară a statutului meu medical, vă voi oferi succint câteva informaţii suplimentare.
Până la momentul în care am remarcat apariţia petelor, am avut o experienţă sexuală regulată - o relaţie lungă de 14 ani neavând niciodată o afecţiune venerologică şi, mai mult, nici atunci nu am considerat că aceasta ar putea fi consecinţa vreunei relaţii sexuale inoportune, deoarece nu am avut aşa ceva, dar cine ştie ce se află ascuns.
La un an după ce am sesizat prezenta petelor am avut o relaţie cu o fată în urma căreia am făcut varicelă. După ce m-am vindecat au început să-mi apară sporadic vezicule pe membru, care provocau mâncărime şi usturime. Am aflat ulterior că acea fată suspecta posesia virusului HPV. După scurt timp mi-a răsărit o protuberanţă pe membru iar în urma unui examen medical a fost confirmat diagnosticul de virusHPV. Am aplicat unguentul Wartec iar după o lună negul a dispărut. În tot acest timp am purtat cu mine petele roşii. În concluzie, nu am un istoric venerologic îngrijorător.
Apreciez orice părere sau sfat referitor la diagnostic sau tratament.

Cu respect pentru ştiinţă!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.