Hemoroizi sau nu?!

01-12-2017
Gabiix
Nu este medic/terapeut
Gabiix
De cateva saptamani mi-au aparut niste bubite/gogosele/umflaturi nu stiu exact cum sa le numesc. Le-am observat la dush..fara sa existe alte simptome. Dupa cateva zile a ramas doar unul. Este destul de mic, rozaliu, care iese si intra cand vrea. De cele mai multe ori se retrage si este doar vizibil si se simte putin la mana, dar subit isi face aparitia cateva minute si intra la loc. E destul de deranjant deoarece este vizibil, chiar daca este mic.
Ce tratamente recomandati? am vrut sa merg la medic..dar am auzit ca mai toti recomanda operatia si consider ca nu este nevoie..deocarece este destul de mic( pt ca esti doar 1), nu ma doare, nu sangerez, nu am disconfort.. doar viziual si palpabil..
1 comentarii
0
16-12-2017, ora 08:30
Utilizator_194048
Nu este medic/terapeut
Utilizator_194048
Sunt mai mulți dar sunt interni. Apar doar la relaxarea asociată scaunului. Mergi la medic pentru tratament. Poate că acum nu te deranjează dar, în funcție de igiena se poate agrava. Spala-ti cu apă și săpun zona după defecare și înainte de culcare. Dacă suferi de constipație consumă mai multe vegetale. Scaunul dur va rupe hemoroizii și se vor infecta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce sunt hemoroizii, de ce apar și alte întrebări frecvente despre hemoroizi
  • Hemoroizii se pot vindeca spontan (fără tratament)?
  • Sunt cremele pentru hemoroizi eficiente?
  •