Bubite cu mancarimi pe penis... Oare ce o fii?

am o problema , mi'a aparut putin mai jos de fraul preputului(popular denumit ata) niste bubuite care imi cauzeaza mancarimi. Va rog sa ma ajutati sa stiu si eu de la ce este si dak v-a disparea sau trebuie tratata.Multumesc"
6 comentarii

Cumpara de la farmacie o solutie de Betadina pentru spalaturi genitale sau pastile de Cloramina [ pui intr-o sticla, 4 pastile la 1 L apa...le sfarami, caci se dizolva greu intregi.agiti sticla inainte de folosire ].si o crema de Nidoflor.te ungi dupa ce te speli.apoi chilot curat, nu sintetic. Asta pana va trece.

de cate ori trebuie sa fac asta pe zii sau cum ?

buna va rog ajutati_ma cu un sfat...De vreo3 sapt a inceput sa miroase ingrozitor de urat sperma.mai mult de cat atat de vreo cateva zile a inceput sa miroase la fiekare akt sexual.sotia tot imi spune sa merg la doktor dar imi este f rusine.nu am mai fost vreodata in legatura cu probl de astea.Mi-a spus cineva k poate sa fie de la alimentatie de la likidele kare le consum.Dar mentionez k si inainte consumam aceleasi alimente, aceleasi likide.se poate sa sa fi luat BTS? VA MULTUMESC MULT

VREAU SA MAI MENTIONEZ KA NE SPALAM F DES ATAT EU CAT SI SOTIA...INSA MIROSUL URAT AL SPERMEI SI AL CELUI DIN TIMPUL AKTULUI SEXUAL NU DISPARE.MULTUMESC

SI LA CE FEL DE MEDIK SA APELEZ?MULTUMESC MULT

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am niste bubite in interiorul pielii care acopera capul penisului
- 11Penis rosu
- 14Bubite rosii pe capul penisului
- 5bubite albe cu eruptie pe penis
- 5Penis curbat spre stnaga (am 15 ani)
- 1usturimi la penis cand urinam, o scurgere galbuie + mancarimi
- 3Inelul din jurul Penisului
- 3pete micute rosii pe capul penisului
- 4am o infectie alba varscoasa, mancarimi, dar nemirositoare
- 2Mancarimi in zona pubiana
- 1alunite pe penis si iritatii in jurul lor
- 5ce as putea sa fac fara sa ma duc la ginecolog?
- 7Probleme cu penisul - sfaturi
- 4Problema penis (14 ani, masculin, virgin)
- 1Preput
- 3Preput rosu cu bubite mici
- 0Ciuperci interior preput
- 1Probema cu penisul
- 1Mancarime zona genitala
- 0Bubițe in zona genitală
Mai multe informații despre: Penisul bubite pe penis mancarimile in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: