Implant silicon sani
Alyce cred ca in toate 3 locuri face sin consultatii...iti spune el unde cand vei vorbi si probabil daca vrei sa fii operata in clinica si nu in spital trebuie sa-i spui. Eu am fost la dumnealui la spital si a fost gratis consultatia.
Andreea felicitari si iti doresc recuperare usoara si rezultatul sa fie cum ti l-ai dorit. Va pup pe toate!:*
Andreea felicitari si iti doresc recuperare usoara si rezultatul sa fie cum ti l-ai dorit. Va pup pe toate!:*
am vorbit cu dnul dr nae...mi a facut programare pt azi la 17:30 la spitalul clinic de urgenta de pe Calea Grivitei nr 218.pfff.am asa emotii de nu va pot spune cum ma simt...mai sunt si la serviciu :)))) mi a fost rusine sa intreb daca se plateste consultatia :D nu de alta, da sa am banutzi la mine :p unde imi recomandati sa fac operatia, in clinica sau in spital? va tzuc :*
Eu am fost anul trecut in august la consultatie la spital si era gratuita consultatia...dar cel mai bine e sa ai si niste bani la tine. Eu una sincer ma gandesc ca nu conteaza unde te va opera, ori clinica ori spital pt mine tot aia e. Conteaza sa fii pe mainile unui medic bun si vei vedea ca dl dr Nae este un om si un doctor deosebit. Sa nu ai retineri sa intrebi ceea ce vrei pt ca iti explica orice si...vei vedea ca o sa fie totul bine. Bafta si sa ne spui parerea :)
ms pt sustinere aida.da, am sa intreb, am deja cateva intrebari in cap si or sa mai apara si altele, sunt sigura ;) u la cine te ai operat pana la urma...v am urmarit pe forum dar st f multe pagini si nu am reusit sa le parcurg pe toate...poop
de doamna dr adriana radu a auzit cineva ceva? ma bate gandul sa trec si pe la dansa la consultatie.
Eu nu sunt inca operata ca locuiesc in Elvetia si am fost anul trecut doar la o consultatie. Ma voi opera la dl dr Nae in aprilie dupa Paste. Eu urmaresc de mult timp forumul si nu am vazut nimic despre dr adriana radu. Poate sunt alte fete care sa stie ceva.
Alyce la MikoMed consultatia este 100 lei, eu acolo am facut consultatie la dr Nae si m am operat la nordestetica, dupa cum am mai spus e un om deosebit si cum spune aida nu conteaza unde te operezi.. el iti ofera sprijin si cand esti acasa deci :D chiar nu are importanta...aida eu tot in elvetia locuiesc :D
Astazi fac 3 saptamani de cand m am operat si ma simt din ce in ce mai bine cu noii sani :D am incercat sa pun poza dar nu se incarca nu stiu ce are
Buna fetelor! Va urmaresc de mult timp si vreau sa va multumesc pentru postarile voastre de pe acest forum. Mi-au fost de mare aajutor. Intr-un final mi-am facut curaj si am facut-o...am 12 zie de la operatie si vroiam sa va intreb voua in cat timp vi s-a desumflat pielea dintre sani? Si inca cv...sanul stang e mult mai sensibil la atingere decat dreptul.vi s-a intamplat?
Felicitari deea! Iti doresc recuperare usoara. La cine te-ai operat? e normal ca sanul stang sa fie mai sensibil...de cand citesc forumul majoritatea fetelor au patit la fel.
Deea da e normal si eu am avut probleme cu stangul chiar si acum e putin mai marisor si am 3 sapt de la operatie..stai linistita
Da, si la mn e mai umflat decat dreptul...La tine in cat timp s-A desumflat pielea intre sani? Nu stiu dak m-am exprimat exact cum trebuie :))))
pai eu intre sani am avut doar dureri asa ca si cum ma apasa ceva...umflati i am mai avut pe parti si sus asa...dar acum la 3 saptamani nu s au mai desumflat...bineinteles ca trebuie sa se mai lase mie dl dr mi-a spus cam in 2 luni se aseaza ei cum trebuie
Azi am fost la consultatii, la dr totir si dr nae.pfff...pareri contradictorii...nush dupa cine sa ma iau si la cine sa ma programez la operatie :( ajutooooor!!!
La ce anume te referi cand spui pareri contradictorii si ce anume iti doresti tu? Care ti'a inspirat mai multa incredere..pune o poza cu sanii tai la profil ca sa si vedem despre ce este vb..daca niciunul nu te-a lamurit atunci mai incearca si la altii..pe mine totir m'a lamurit cu tot si daca analizele imi ies ok..la el ma operez...
In sensul ca dr totir mi a zis ca mi poate pune fara probleme 380 de la mentor, profil inalt, pe cand dr nae mi a spus ca sanii sunt usor asimetrici si ca mai mult de 345 nu intra, profil inalt, ca daca incearca mai mult se vor vedea urat pe margini.dr totir mi a pus si cv proteze, una de 380 si alta de 350, mi s au parut ok aman2 dar nush la ce marime sa ma hot acum.si in functie de marime, aleg si dr.nu am poze acum, dar am sa fac sa postez, poate ma puteti ajuta cu o parere.eu am 1, 67 si 52 kg nu i as vrea nici prea mari dar nici nu vreau sa mi para rau apoi ca n am pus mai mult.ufff :(
Cristina.stuparu pe tine la nordestetica te a operat dr nae? Mie mi a zis ca la medlife ma opereaza daca ma hotarasc...
Da la nordestetica...nu stiu ce sa ti spun i ai spus ca vrei sa te operezi pe o anumita data? Sau... ? Eu stiam ca poti alege la una din clinicile la care opereaza el si spital..
Eu am fost la consultatie in spital...mi a zis ca peste drum opereaza, adica la medlife.si eu tot de nordestetica stiam de la voi.pai i am zis ca ast sa mi vina stopul sapt asta si apoi dp ce trece, ma si programez.dar nu m am hot in ceea ce priveste marimea ca nu a avut proteze in spital.345, e mult, putin?! Stiu ca nu va puteti da seama pn nu vedeti o poza dar numai la asta ma gandesc...:(
Eu am 1, 73 si 63 de kg si am vrut 300
El m a convins sa mi pun 350
Bine ca intra si 420 dar nu am vrut eu... Adica mi am dorit sani medii
Eu am avut incredere in el si a fost super ok
adica acum mi se par perfecti nici prea mari nici mici... Ma bucur ca l am
Ascultat depinde de tine acum ce iti doresti... La inaltimea ta mie mi se pare ok acum ti am spus depinde cum iti doresti tu
El m a convins sa mi pun 350
Bine ca intra si 420 dar nu am vrut eu... Adica mi am dorit sani medii
Eu am avut incredere in el si a fost super ok
adica acum mi se par perfecti nici prea mari nici mici... Ma bucur ca l am
Ascultat depinde de tine acum ce iti doresti... La inaltimea ta mie mi se pare ok acum ti am spus depinde cum iti doresti tu
Nordestetica este f aproape de spitalul Grivitei in spate la 5 mimute maxim poate a gresit el sau nu ai inteles tu... De pret ce ti a spus ? La nordestetica este 2700
Rotund si anatomic 2900 sau cv de genul
Rotund si anatomic 2900 sau cv de genul
Dap, astea sunt preturile.asa a zis, si kiar este o clinica medlife in fata spitalului, m am si uitat, a zis sa l anunt din timp sa poata inkiria o sala de operatie acolo.mi a zis ca daca vreau la particular(exact asa s a exprimat) a zis ca m ar costa 4000e
Da eu stiam ca la
Regina maria opereaza
Cu 4000... Deci sigur a vrut sa spuna Nordestetica
Regina maria opereaza
Cu 4000... Deci sigur a vrut sa spuna Nordestetica
In orice caz, ambii doctori au fost foarte ok si rabdatori.problema e la mine ca nu sunt hotarata in ceea ce priveste marimea :( m au derutat un pic ca daca mi ziceau aman2 ca mai mult de 350 nu intra, nu ma mai framantam atat :( ca sa nu mai zic ca dr totir dupa masuratori mi a zis ca 305 mi s ar potrivi, apoi cand m a auzit ca vreau cat se poate de mult, a zis ca merge si 380...dar eu nu vreau sa para fortati, sa se vada conturul pe margini...:(
Da, se poate...oricum a zis sa i scriu pt orice nelamurire si sa ma uit pe site ul lui si sa i zic din cazurile operate de el, ce mi place ca sa si faca o idee
Da... Asa mi a spus si mie dupa cazuri s a prins ce vreau :))
Pe site ul lui scrie doar Mikomed, regina maria si spitalul de arsi deci sigur la nordestetica
Pe site ul lui scrie doar Mikomed, regina maria si spitalul de arsi deci sigur la nordestetica
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5calcifiere la san fara semnificatii patologice - ce inseamna asta?
- 6Microchist si nodul la sani
- 27implant silicon sani
- 5Implant 400 cc-prea mult? Am nevoie de sfaturile voastre.
- 8implant mamar - recomandare medic Arad
- 4sinii prea mari
- 63Micsorare de sani
- 10cancer san - sfaturi
- 10Silicoane sani, detalii
- 67implant silicon la sani cum sa fac: pe sub brat, pe sub sani sau pe la sfarc?
- 1Mersul la plaja si implant cu silicon
- 0Operatie de augmentare mamara cu mastopexie, efectuata pe 13 august 2016!
- 0Silicoane anatomice 270
- 1Implant mamar
- 02 săptămâni după lifting cu implant
- 0S-a mai operat cineva la Dr. Alex Costeschi?
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: