Infecție?

23-12-2017
Gizel
Nu este medic/terapeut
Gizel
Buna ziua.
În martie in urma unui control ginecologic mi-i s-a comunicat că avut o infecție... trichomonas. Am urmat tratament...și eu și partenerul meu. Că și simptome am avut secreție cu miros neplăcut și ceva asemănător unui cos sub piele in interiorul labiei mici.
În urma tratamentului (antibiotic, ovule și o crema antiinflamatoare) am scăpat de acestea.
Problema mea acum este că din nou mi-au apărut acele "coșuri" dar de data aceasta mai mici și mai multe ce îmi cauzează disconfort și durere la atingere(doar la cele din labie.acestea avându-le doar pe stânga și puțin mai jos). Alte simptome nu prezint. Nici usturime.sau vreo secreție anormala. Specific că sunt sensibila in zona intimă și stau prost și cu vezica chiar daca am urmat diverse tratamente.
(Zilele astea am fost la țară și am răbdat foarte mult frig mai ales la picioare.nu știu dacă are vreo legătură).
V-am scris cu speranța de a nu fi nevoita sa merg acum de Crăciun la urgente pt că nu cred că cineva mai lucrează acum la privat.
Mi-a rămas crema fluocinolon N atb și am început să mă dau cu ea.
Acestea reprezintă o infecție? E posibil sa fi recidivat? (Trichomonas) Se poate agrava in câteva zile?
Va mulțumesc frumos. Sănătate și sărbători fericite!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns