infectie ?
Buna! Am urmat un tratament cu antibiotice timp de o saptamana iar dupa 2 zile de la terminarea tratamentului mi-a aparut o pata mica rosie pe capul penisului care provoca usoare mancarimi. In urmatoarele zile a inceput sa apara un strat albicios pe capul penisului iar preputul s-a inflamat. L-am curatat pana nu mai era nici o urma de smegma iar dupa cateva zile a inceput sa reapara dar foarte putin.Daca nu e in erectie decalotarea e posibila insa preputul ma strange.
Bepanthen, Advantan, ce imi recomandati ?. Circumcizia sper sa nu fie prima sau a doua solutie.
Bepanthen, Advantan, ce imi recomandati ?. Circumcizia sper sa nu fie prima sau a doua solutie.
1 comentarii
V-am trimis mesaj pe Privat. In dreptunghiul verde din dreapta sus, apasati Modificati profilul dvs si apoi Mesaje.
Daca nu va rezolvati problema asa, cu trimitere de la medicul de familie, puteti merge la consultatie la un medic Dermatolog.
Daca nu va rezolvati problema asa, cu trimitere de la medicul de familie, puteti merge la consultatie la un medic Dermatolog.
Alte subiecte recente din această secțiune: