infectie amigdale si gat + poze
Vara trecuta prin iunie am avut amigdalele umflamate. Am urmat tratament cu argumentin iar infectia a disparut. In urma cu 3 luni ( martie) am facut iar o infectie a amigdalelor. Am tratat-o la fel dar tratamentul a dat roade dupa doua saptamani. Intre timp am capatat o tuse seaca cu secretie alba care m-a chinuit cam 3-4 saptamani...disparea si reaparea. In aprilie am facut din nou doua crize ale amigdalelor. Am luat ospen dupa care amoxacilina 500. Acum la o luna jumate de la vindecare nu mai am probleme cu amigdalele dar dupa ce am avut primul episod (martie) am ramas cu niste formatiuni pe farige (ca niste pungute) Momentan sunt in voiaj (ofiter maritim) si nu am la dispozitie cadru medical tot timpul. Am fost la medic general cand am avut ultima infectie a amigdalelor si mi-a prescris tot augumentin (aprilie). Voi atasa 2 poze ale gatului pentru a fi la indemana. ( https://imagizer.imageshack.us/v2/320xq90/r/837/t295.jpg, http://imageshack.com/a/img823/8739/hdk2p.jpg ).
Astept sfaturile dumneavoastră in legatura cu acele formatiuni din faringe. Multumesc anticipat
Astept sfaturile dumneavoastră in legatura cu acele formatiuni din faringe. Multumesc anticipat
2 comentarii
1. NU este vorba de amigdalita
2 este vorba de un reflux gastro esofagian care afecteaza si faringele si amigdalele
3 se exclud complet din alimenttaie TOT ce este acru, otet, sosuri picante si topate bauturile acidulate si fructele citrice
sa scris mult pe forum despre asta
2 este vorba de un reflux gastro esofagian care afecteaza si faringele si amigdalele
3 se exclud complet din alimenttaie TOT ce este acru, otet, sosuri picante si topate bauturile acidulate si fructele citrice
sa scris mult pe forum despre asta
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6incapsularea infectiei
- 3aseara pe amigdalita dreapta aveam o pata alba cam maricica
- 5Amigdale marite la copil + febra
- 4Amigdale acoperite cu puroi, tuse, ganglioni umflati
- 1Dupa operatie de amigdale
- 3Usturime in gat dimineata
- 1Pot sa fumez?
- 2Amigdale mari la copil de 4 ani
- 11amigdalita de peste 1 an, fara simptome
- 3Problema cu amigdalele. Faringita acuta?
- 2Gat inflamat tot timpul, nas infundat si stari de oboseala
- 9Simt ca mi se umfla gatul
- 4Puncte albe in gat
- 3Amigdale extrem de dureroase...
- 1Amigdale umflate insotite de o secretie alba purulenta
- 2Puroi la amigdale
- 4Amigdale cu puroi
- 1Hipertrofie amigdale gr.4
- 2Tumora loja amigdalita stânga
Mai multe informații despre: infectie in gat amigdalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: