am un gat foarte ingust si putin inflamat
In urma cu 1 an jumatate am simtit un nod in gat, am fost la medicul orl si mi-a spus ca am un gat foarte ingust si putin inflamat.Mi-a recomandat Cefalexina si Tantum verde.De curand am descoperit ca am si glanda tiroida urmant un tratament cu Eutirox 1mg/3 ori pe saptamana.Problema mea este ca permanent simt ca am mucoasa in gat si pana nu tusesc nu se rupe si nu o pot expectora.Aceasta mucoasa o simt mai mult pe partea dreapta unde am si un nodul tiroidian calcifiat.Dimineata cand ma trezesc am foarte mult mucoasa lipita de gat si pana nu tusesc nu o pot expector(rupe).Va rog sa imi dati un sfat
3 comentarii
Scuze Eutirox 25mg/3 ori pe saptamana.Cateodata ma doare si marul lui Adam iar cand incerc sa inghit saliva simt o pocnitura in gat ca si cand s-ar sparge o picatura de apa
Un an jumatate de la ultimul control...cam mult...s-ar impune, cred, un nou consult ORL.
in aceasta perioada am consultat mai multi medici orl endocrinolog generalist si tot nu am scapat de senzatia de nod in gat.am uitat sa spun ca am avut astm bronsic cand am fost mica, si acum mi s-a spus ca astmul a revenit.am urmat o perioada de5luni cusinguler seretide teotard si ketotifen.Este posibil sa simt permanent in gat mucoas gelatinoasa din cauza ca am gatul forte ingust. Pana sa am nodul in gat aveam dureri marin de cap aproape zilnic dar adata cu aparitia acestuia au disparut.Crede-ti ca are vreo legatura.astept sfturile dv. va rog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Nod in Gat
- 41Nod in gat, dureri cervicale si senzatie de ameteala
- 12Senzatie de nod in gat si gat umflat
- 10Senzatie de os de peste in gat
- 9simt ca am ceva in gat !
- 5senzatia de arsura continua in gat
- 4infectie puternica gat-nas
- 3mucoasa in gat
- 4Ganglioni, nod in gat, amigdala inflamata
- 1Bubite in gât
- 1Iritatie in gat si secretii nazale uscate
- 9mucus alb din nas in gat
- 0Copil cu puroi in gat - letargic dupa 2 zile antibiotic
- 0Infectie permanenta in gat
- 2Cazeum pe amigdale si sangerare a nasului
- 1Probleme cu gatul si pieptul
- 6Am făcut o mare prostie care s-ar putea să mă coste scump !
- 9Ajutati-ma - senzatie de nod in gat, simt ca-mi e uscat gâtul
- 1Simt ceva in gat dupa ce cant
- 1Harai și somt sa îmi dreg vocea-simt în gat ceva
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat infectie in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: