Amigdale umflate
Buna seara de Aproximativ 2 luni am amigdala dreapta umflata foarte tare și pe cea stânga cât și pe cea dreapta cu , , gropițe cu puroi” amigdalele nu ma dor ce-i drept doar uneori, însa nu înțeleg de ce după atâta timp in care am luat ospen și zinat(prescris de un medic bineînțeles) situația nu s a remediat aproape de loc..vreau sa precizez ca uneori simt înțepături in gat..Ce credeți ca ar trebui sa fac?sa gasesc un alt medic, sa continui un nou tratament sau sa ajung la extirparea acestora..mulțumesc anticipat
2 comentarii
1 cand se intra pe un forum se mai citesc mesajele din urma. sunt multe asemanatoare ) ( amigdalita cu caseum, faringite)
2 tratamentul se face la Gastrologie...fiindca amigdala dreapta marita vorbeste clar despre un reflux gastro eosfagian in somn, anume cand se doarme pe partea dreapta
3 antibioticele nu au cum sa vindece problema..fiiindca este doar o iritatie si infamatie de la acidul gastric..
antibioticul doar trateaza o infectie bacteriana
4 dupa ce se se face investiagtia la gastrologie, se trateaza problama, se tine regim alimentar cel putin 3-4 saptamani
dupa asta un medic ORL decide daca amigdalele pot fi doar tratate, micsorate in volum cu radiofrecventa( criptolisis) sau scoase
2 tratamentul se face la Gastrologie...fiindca amigdala dreapta marita vorbeste clar despre un reflux gastro eosfagian in somn, anume cand se doarme pe partea dreapta
3 antibioticele nu au cum sa vindece problema..fiiindca este doar o iritatie si infamatie de la acidul gastric..
antibioticul doar trateaza o infectie bacteriana
4 dupa ce se se face investiagtia la gastrologie, se trateaza problama, se tine regim alimentar cel putin 3-4 saptamani
dupa asta un medic ORL decide daca amigdalele pot fi doar tratate, micsorate in volum cu radiofrecventa( criptolisis) sau scoase
Tin sa Menționez ca atunci când am fost la medic am primit diagnosticul de pneumonie interstitiala..care a trecut
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4halena sau o problema legata de amigdale
- 7ASLO si amigdalele
- 4Tuse cronica si resturi amigdaliene inflamate
- 6problema amigdale de aprox. un an
- 9Rinita alergica, acum amigdalita
- 4mamica care alapteaza cu puroi la amigdale
- 8Amigdala, limba si maseaua de minte
- 4amigdala umflata
- 4Amigdale acoperite cu puroi, tuse, ganglioni umflati
- 40Ceva negru si mic pe amigdale - cum tratez?
- 2Sa-mi scot amigdalele?
- 1Amigdale, durere de gat
- 1durere amigdala dreapta
- 6amigdala dubla
- 2exista un tratament naturist pentru hipertrofie amigdalina?
- 1amigdalita
- 2Amigdala stanga umflata/ senzatie de ceva la inghitire
- 0Corp strain pe amigdala dreapta.
- 3Amigdale diferite ca marime
Mai multe informații despre: amigdalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: