insarcinata sau nu?
mi-a intarziat menstruatia 9 zile...in urma cu 4 zile am facut un test de sarcina si a iesit o liniutza...intrebarea ar fii:la cat timp de la ultimul contact sexual apare daca esti insarcinata sau nu la testele de sarcina?daca nu sunt insarcinata totusi de ce intarzie sa apara menstruatia?este posibil sa intarzie din cauza unei raceli?(anexite)Va multumesc anticipat!
2 comentarii
buna gyuly. pot sa iti spun k sunt in situatia ta. azi sunt 7 zile decand nu vine cm. am facut un test ieri dimienata, la 6 zile de intarziere si negativ, din pacate. eu am urmat un tratament cu duphaston 1/zi, timp de 3 luni, deoarece am o dereglare post pilula. am folosit anticonceptionalele timp de 3 ani fara pauza
nici eu nu stiu ce sa fac
am vb ieri cu ginec ologul meu si mi-a zis sa asteptam pana vineri, sa fie 10 zile de intarziere si sa merg iar la el
nici eu nu stiu ce sa fac
am vb ieri cu ginec ologul meu si mi-a zis sa asteptam pana vineri, sa fie 10 zile de intarziere si sa merg iar la el
gata mi-a venit:DD::D:D yupyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!:P
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Sunt insarcinata? Sa imi fac probleme?
- 8Am nevoie de un sfat..urgent!!!
- 3credeti ca pot fii insarcinata si cand pot sa imi fac un test de sarcina?
- 1insarcinata fara penetrare?
- 6Exista sanse sa fiu insarcinata?
- 5Sarcina sau nu ?!
- 3sunt gravida?
- 7A fi sau a nu fi sarcina?
- 1posibil sa raman insarcinata?
- 0insarcinata?sau o problema mai grava?
- 1Exista posibilitatea de a rămâne însărcinată?
- 0credeti ca este o sarcina
- 2Sex in timpul ovulatiei
- 8Sarcina sau dereglare menstruala?
- 1Exista posibilitatea de a fi ramas insarcinata inainte de a incepe sa iau AC?
- 2Sunt insarcinata?
- 1sarcina fara dezvirginare ?
- 0E riscul de a avea o sarcina ?
- 3Fără menstruație poți rămâne?
- 4Posibilă sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: