Sex in timpul ovulatiei

Buna dragele mele! Am si eu o intrebare care a devenit problema si cauza de stres. Eu si partenerul meu am facut sex chiar astazi in ziua ovulatiei. A avut prezervativ si eu sunt un pic prea protectiva asa ca am umflat prezervativul sa vad daca este gaurit. Nu era:)))
Intrebarea mea este daca sunt sanse de a ramane?
Intrebarea mea este daca sunt sanse de a ramane?
2 comentarii

Sophiaioana
ma amuzat f tare comentariul tau(mai ales faza cu umflatul prezervativului:))
acum eu nu stiu cati ani ai tu dar o sa iti dau 20...ei bine la varsta asta ar trebui sa sti totusi ca de aia toata lumea recomanda prezervativul ca fiind cea mai sigura cale de protectie.de ce???pentru ca impiedica si ultima picatura de sperma sa ajunga in vagin.fie ca esti la ovulatie fie ca nu...prezervativul este 99 % sigur de protectie asupra unei sarcini nedorite...asa ca te stresezi degeaba si fara motiv..acum vine intrebarea mea:daca tu te sperii cand o faci cu prezervativ.cand o faci fara mai dormi noaptea??:))))...o seara faina!!
ma amuzat f tare comentariul tau(mai ales faza cu umflatul prezervativului:))
acum eu nu stiu cati ani ai tu dar o sa iti dau 20...ei bine la varsta asta ar trebui sa sti totusi ca de aia toata lumea recomanda prezervativul ca fiind cea mai sigura cale de protectie.de ce???pentru ca impiedica si ultima picatura de sperma sa ajunga in vagin.fie ca esti la ovulatie fie ca nu...prezervativul este 99 % sigur de protectie asupra unei sarcini nedorite...asa ca te stresezi degeaba si fara motiv..acum vine intrebarea mea:daca tu te sperii cand o faci cu prezervativ.cand o faci fara mai dormi noaptea??:))))...o seara faina!!

Multumesc pentru raspuns!:))) Ma bucur sa aud ca experienta mea este amuzanta:))) O seara buna!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1e posibil sa fiu insarcinata?
- 6sunt insarcinata?
- 2sunt gravida sau e vreo dereglare hormonala?
- 6Mi-a intarziat aproape 3 saptamani. Sarcina sau altceva?
- 4pot fi insarcinata chiar daca am menstruatie in mod regulat?
- 9Jocuri erotice in cada
- 4am simptome de sarcina.. sunt gravida?
- 3pot sa raman gravida?
- 2Se poate ramane insarcinata?
- 12Pastila de a doua zi
- 7pot ramane insarcinata?
- 2Se poate sa fi ramas insarcinata ?
- 2Poate ramane insarcinata ?
- 1sunt sau nu gravida???
- 2posibila sarcina, sau.?
- 3exista vreo sansa sa fiu insarcinata de la acel lichid preseminal?
- 2Posibila sarcina?
- 4Pot fi insarcinata ?
- 1Putin ajutor, va rog! test HCG total
- 0Durere in afara menstrei
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? ovulatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: