Intarziere ciclu
Buna ziua.Am 20 de ani si de 2 luni nu mi-a mai venit ciclul. Nu am consultat un doctor inca, dar am facut 5 teste de sarcina..toate au iesit negative.Mentionez ca am mai avut intarzieri, dar nu atat de mari. Am si dureri in partea stanga si la urinare, plus ca in ultimul timp am slabit foarte repede fara nici un motiv. A mai trecut cineva prin asa ceva? Multumesc anticipat.
1 comentarii
Buna ziua,
va recomandam sa consultati un un medic ginecolog si un medic endocrinolog pentru a afla cauza intarzierii, sfaturile luate pe internet sunt generalizari, fiecare organism se comporta diferit in aceeasi situatie si de aceea este bine sa va consulte un medic care sa va faca o anamneza personalizata si cu care sa va urmariti starea de sanatate. Incercati sa ajungeti la un medic, chiar daca veti gasi personae pe internet sau pe acest forum care au experimentat prin ce treceti dvs acum, se poate ca tratamentul sau diagnosticul sa nu vi se potriveasca
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
va recomandam sa consultati un un medic ginecolog si un medic endocrinolog pentru a afla cauza intarzierii, sfaturile luate pe internet sunt generalizari, fiecare organism se comporta diferit in aceeasi situatie si de aceea este bine sa va consulte un medic care sa va faca o anamneza personalizata si cu care sa va urmariti starea de sanatate. Incercati sa ajungeti la un medic, chiar daca veti gasi personae pe internet sau pe acest forum care au experimentat prin ce treceti dvs acum, se poate ca tratamentul sau diagnosticul sa nu vi se potriveasca
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Antidepresivele si menstruatia intarziata
- 0Mi-a intarziat menstruatia 15 zile
- 1intarzierea menstruatiei dupa dezvirginare
- 0Nu imi vinee menstruatia! Va rog ajutati-ma!
- 0De ce imi intarzie
- 5am nevoie de raspuns urgent... sunt insarcinata? raspundeti mi va rog
- 0Sarcina sau tulburare hormonala?
- 0Problema ciclu menstrual
- 3Intarzierea menstruatiei
- 0E posibil să fiu din nou însărcinată?
- 9Exista riscul de sarcina?
- 0Mi-a intarziat menstruatia 3 zile. Pot fii gravida?
- 8Anticonceptionale
- 2Antiobiotice și menstruație
- 2Ce poate fi? Sarcina nu cred.
- 1Menstrutie intarziata
- 1Potentiala sarcina
- 0Intarzierea menstruatiei
- 1Întârziere menstruație, dar totuși test negativ
- 2Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: