Întârziere menstruație, dar totuși test negativ
Bună seara!
Îmi întârzie menstruația deja14 zile. Am făcut 2 teste de sarcină și ambele au fost negative. Am avut câteva întâmplări când prezervativul s-a rupt în timpul actului sexual și de câteva ori nu am folosit protejare, dar partenerul a ejaculat în altă parte.
Țin să menționez că menstruația nu venea regulat, am mai avut întârzieri de 6, 9 și 13 zile, dar aceasta e cea mai lungă perioadă și mă îngrijorează. De asemenea, am pierdut din greutate în ultima perioadă (mă gândeam că aceasta ar putea într-un fel explica întârzierea), sau faptul că nu am avut mai bine de jumătate de an un contact sexual și recent l-am reînceput.
Îmi întârzie menstruația deja14 zile. Am făcut 2 teste de sarcină și ambele au fost negative. Am avut câteva întâmplări când prezervativul s-a rupt în timpul actului sexual și de câteva ori nu am folosit protejare, dar partenerul a ejaculat în altă parte.
Țin să menționez că menstruația nu venea regulat, am mai avut întârzieri de 6, 9 și 13 zile, dar aceasta e cea mai lungă perioadă și mă îngrijorează. De asemenea, am pierdut din greutate în ultima perioadă (mă gândeam că aceasta ar putea într-un fel explica întârzierea), sau faptul că nu am avut mai bine de jumătate de an un contact sexual și recent l-am reînceput.
1 comentarii
Cel mai inteligent lucru este să consultați un ginecolog și să-i urmați sfaturile.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am si eu nevoie de un sfat: nu mi-a venit menstruatia
- 4modificare menstruatie
- 4Intarzierea ciclului dupa ac..
- 1intarzie menstruatia
- 1Intarziere menstruatiei dupa Escapelle ! Urgent.
- 11Nu mi-a venit ciclul şi sunt foarte balonată
- 1Mare intârziere, rog o parere
- 3Afectiunile de la stomac si burta pot afecta menstruatia ?
- 2Ajutor! Intarziere? Sarcina ? Sau boala?
- 0Sarcina?
- 0Simptome de sarcina
- 1Intarzierea menstruatiei 10 zile
- 1Test negativ, menstruatia nu mai apare, oare sunt insarcinata?
- 1Potentiala sarcina
- 0Însărcinată sau nu?
- 4Lipsa menstruatiei
- 0Sunt gravida?
- 2Sunt gravidă?
- 1Sarcina sau dereglare hormonala?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: