Întârziere menstruație, dar totuși test negativ
Bună seara!
Îmi întârzie menstruația deja14 zile. Am făcut 2 teste de sarcină și ambele au fost negative. Am avut câteva întâmplări când prezervativul s-a rupt în timpul actului sexual și de câteva ori nu am folosit protejare, dar partenerul a ejaculat în altă parte.
Țin să menționez că menstruația nu venea regulat, am mai avut întârzieri de 6, 9 și 13 zile, dar aceasta e cea mai lungă perioadă și mă îngrijorează. De asemenea, am pierdut din greutate în ultima perioadă (mă gândeam că aceasta ar putea într-un fel explica întârzierea), sau faptul că nu am avut mai bine de jumătate de an un contact sexual și recent l-am reînceput.
Îmi întârzie menstruația deja14 zile. Am făcut 2 teste de sarcină și ambele au fost negative. Am avut câteva întâmplări când prezervativul s-a rupt în timpul actului sexual și de câteva ori nu am folosit protejare, dar partenerul a ejaculat în altă parte.
Țin să menționez că menstruația nu venea regulat, am mai avut întârzieri de 6, 9 și 13 zile, dar aceasta e cea mai lungă perioadă și mă îngrijorează. De asemenea, am pierdut din greutate în ultima perioadă (mă gândeam că aceasta ar putea într-un fel explica întârzierea), sau faptul că nu am avut mai bine de jumătate de an un contact sexual și recent l-am reînceput.
1 comentarii
Cel mai inteligent lucru este să consultați un ginecolog și să-i urmați sfaturile.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cat intarzie menstruatia de la lindaxa 15???
- 4intarziere menstr.dupa pauza pilule=dereglare sau sarcina ?
- 6postinor 2 si efectele sale
- 7Intarzierea menstruatiei si concediul
- 5Este posibila o sarcină?
- 0In ultimele luni ciclul menstrual mi-a venit cu cate 1-2 saptamana intarziere
- 1intarzierea menstruatiei dupa dezvirginare
- 2De ce imi intarzie menstruatia?
- 7Menstruatie intarziata!!!
- 1Sunt gravida?
- 8Este sau nu insarcinata?
- 0Sarcina sau raceala?
- 5Va rog ajutati-ma sunt disperata! imi intarzie ciclul de 3 zile
- 0Menstruatie întârziată
- 0Întârziere ciclu
- 1Ciclu întârziat, aproape doua luni., ajutațima
- 2Menstruație întârziată
- 1Întârziere ciclu!!!
- 0Întârziere menstruație
- 8Menstruatie intarziata
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: