Întârziere menstruație, dar totuși test negativ
Bună seara!
Îmi întârzie menstruația deja14 zile. Am făcut 2 teste de sarcină și ambele au fost negative. Am avut câteva întâmplări când prezervativul s-a rupt în timpul actului sexual și de câteva ori nu am folosit protejare, dar partenerul a ejaculat în altă parte.
Țin să menționez că menstruația nu venea regulat, am mai avut întârzieri de 6, 9 și 13 zile, dar aceasta e cea mai lungă perioadă și mă îngrijorează. De asemenea, am pierdut din greutate în ultima perioadă (mă gândeam că aceasta ar putea într-un fel explica întârzierea), sau faptul că nu am avut mai bine de jumătate de an un contact sexual și recent l-am reînceput.
Îmi întârzie menstruația deja14 zile. Am făcut 2 teste de sarcină și ambele au fost negative. Am avut câteva întâmplări când prezervativul s-a rupt în timpul actului sexual și de câteva ori nu am folosit protejare, dar partenerul a ejaculat în altă parte.
Țin să menționez că menstruația nu venea regulat, am mai avut întârzieri de 6, 9 și 13 zile, dar aceasta e cea mai lungă perioadă și mă îngrijorează. De asemenea, am pierdut din greutate în ultima perioadă (mă gândeam că aceasta ar putea într-un fel explica întârzierea), sau faptul că nu am avut mai bine de jumătate de an un contact sexual și recent l-am reînceput.
1 comentarii
Cel mai inteligent lucru este să consultați un ginecolog și să-i urmați sfaturile.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4mi-a intarziat 15 zile... sarcina?
- 3Intirziere menstruatie.. daca sunt insarinata cum scap de ea?
- 17oare sunt insarcinata?
- 1nu-mi vine CM
- 5De ce intarzie menstruatia?
- 3menstruatie intarziata
- 1Intarziere menstruatiei dupa Escapelle ! Urgent.
- 10extractia dentara are legatura cu intarzierea menstruatiei?
- 3Menstruatie intarziata
- 2menstruatie intarziata 22 de zile doua teste de sarcina negative
- 0Scurgeri albe + reținere de ciclu
- 8Sunt gravida?
- 2Ajutor! Intarziere? Sarcina ? Sau boala?
- 3Intarziere menstruatie
- 2Posibila sarcina ?
- 0Imi intarzie menstruatia
- 1Întârziere ciclu
- 0Intarziere ciclu dupa duphaston
- 1Oare sunt insarcinata?
- 1Posibila intarziere a menstruatiei
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: