Intepaturi si piscaturi in corp
Buna ziua.
Ma confrunt de cateva saptamani cu intepaturi si piscaturi in corp, mai ales in membrele superioare. Senzatia este destul de deranjanta si apare mai ales seara, cand ma asez in pat, pe o parte a corpului, moment in care aceste intepaturi apar mai ales la zona de contact a corpului cu patul(in zona umarului).
Am incercat sa iau magne b6 dar au aparut dureri de cap si o senzatie de greata si am intrerupt tratamentul.
Mentionez ca nu este prima data cand ma confrunt cu aceste simptome care am observat ca apar mai ales toamna. Precizez ca, aproape de cand ma stiu, simt si o senzatie de mancarime a pileii care apare cu precadere tot in timpul serii.
Multumesc!
Ma confrunt de cateva saptamani cu intepaturi si piscaturi in corp, mai ales in membrele superioare. Senzatia este destul de deranjanta si apare mai ales seara, cand ma asez in pat, pe o parte a corpului, moment in care aceste intepaturi apar mai ales la zona de contact a corpului cu patul(in zona umarului).
Am incercat sa iau magne b6 dar au aparut dureri de cap si o senzatie de greata si am intrerupt tratamentul.
Mentionez ca nu este prima data cand ma confrunt cu aceste simptome care am observat ca apar mai ales toamna. Precizez ca, aproape de cand ma stiu, simt si o senzatie de mancarime a pileii care apare cu precadere tot in timpul serii.
Multumesc!
6 comentarii
Buna ziua. Da, se pare ca a functionat cu magneziu 500.
Am luat un flacon de 30 de capsule dar efectele au fost vizibile dupa cateva zile. Au fost capsule doar cu magneziu si nimic altceva din cele de 500 cu administrare 1/zi.
Buna...ce tip de magneziu era de la ce firma?
Magnosun?
Am si eu aceleasi simptome
Multumesc
Magnosun?
Am si eu aceleasi simptome
Multumesc
eu am aceasta problema, mi s-au spus că e ceva emoționa l însă așa cum spuneți și voi după efort intens, stres, epuizare fizica reapar aceste înțepături. Am luat calciu magneziu zinc d3, omega 3 care mă ajută uneori. Iau și antialergic și pe moment totul pare ok insa reapare la un interval de timp. Am descoperit recent că mi-a ieșit la un esudat nazal stafilococul auriu și asta mi-a a dat mult de gândit. De obicei e prezent cam la 40 la sută din populație și se consideră că nu prea trebuie trecut la rezultatul analizelor așa că nu am știut multi ani am făcut la același laborator de analize și nu apărea nimic. Cum am făcut la un alt laborator mi-a a scris prezenta acestui streptococ care da multe în corp pe piele mai ales când ai sistemul imunitar slăbit te ataca apar panici, înțepături, mici bubițe care dispar apoi roșeața fetei etc Tratamentul e cu antibiotic. Depinde ce tip e și la ce e sensibil pt că sunt și cazuri cu rezistenta la antibiotice. Mie mi-a zis că biseptol sau ciprinol ar fi bun după biograma. Incă nu am inceput tratamentul dar sper sa vad rezultate pozitive. O alta cauza ar putea fi și anumite substanțe chimice folosite la dezinfectarea hainelor, de când am aflat nu mai folosesc haine sh tratate cu folmaldehide fi bromura de metilen care nu ies la spălat ci tb neutralizate chimic cică. Practic din ce am înțeles depinde de sistemul imunitar in mare parte și dacă omori bacterii bune raman cele rele în corp și poți avea probleme și nu recomand antibiotice aiurea că strica flora bacteriana și un anumit echilibru
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare
- 2Ajutor! Pot lua Rabie?
- 2Nevralgie de trigemen.
- 5Interpretare RMN craniu nativ
- 2Tulburare memorie, concentrare, pulsații, "musculițe" în ochi, dureri cap, apăsare pe ochi