Interpretare analize medicale de glanda
Va rog sa-mi spuneti daca limitele pentru TSH, ELISA-cnt 0, 5 (0, 3-6.2 UI/ml val referinta) nu este prea mica. Free T4, ELISA-cnt 1.65 (0.8-2 ng/dl) cred ca este OK????
Multumesc mult
Multumesc mult
2 comentarii
buna seara...am si eu o nelamurire...am 23 ani si in decembrie 2010 am fost diacnosticata cu hipotiroidie primara iar avand TSH 4.37si am luat eutyrox de 25 pana in prezent, insa in martie AM RAMAS INSARCINATA si am descoperit acum 2 sapt.am fost la medicul endocrinolog si m-a pus sa repet TSH si FT4, si le-am refacut...in 18. aprilie 2011 le-aam luat si am avut TSH 3.34 si FT4 12.7, iar medicul mi-a dublat doza de eutyrox..adica mi-a zis sa iau eutyrox de 50 o data pe zi dimineata...ce sa fac??????sa continui tratamentul??este buna doza???mi-e ft frica ca va fi afectat cumva bebelusul!!!!!!va rog, lamuriti-ma si pe mine ca sunt disperata!!!exista posibilitatea ca bebelusul meu sa aibavreo problema din cauza faptului ca urmez acest tratament??????este indicat sa il urmez????
va multumesc!
va multumesc!
Buna ziua,
cauta pe Google, lucrarea DR.Leornard Azamfirei cu titlul:
E BINE SA STII. STATURI PENTRU OAMENI SANATOSI SI...BOLNAVI editura 2003 "Viata si sanatate"Bucuresti
si la
cap.13 GHID DE INTERPRETARE A UNOR ANALIZE DE SANGE
Sanatate si Un Paste linistit.
cauta pe Google, lucrarea DR.Leornard Azamfirei cu titlul:
E BINE SA STII. STATURI PENTRU OAMENI SANATOSI SI...BOLNAVI editura 2003 "Viata si sanatate"Bucuresti
si la
cap.13 GHID DE INTERPRETARE A UNOR ANALIZE DE SANGE
Sanatate si Un Paste linistit.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 7Amorteala la mana stanga
- 1Amorțeală intermitentă la mâna stângă (inelar și deget mic)
- 1Imi amortesc mainile noaptea
- 1RMN cerebral și coloană cervicală
- 1O părere parapareză spastică
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta