Interpretare test Papanicolau
Va rog sa-mi explicati cat de grava este situatia in urma rezultatului testului care contine urmatoarele : Microscopic : frotiu conventional, bogat celular, adecvat pentru interpretare constituit din : celule epiteliale scuamoase superficiale si intermediare etalate in placarde si izolat./ Celule epiteliale glandulare endocervicale / Celule epiteliale metaplazice de tip scuamos matur / Granulocite neutrofile numeroase / Histiocite / Citoliza moderata / Flora bacteriana : bacili Doderlain, coci banali.
Concluzie : CII / Proces inflamator nespecific.Negativ pentru leziuni intraepiteliale sau maligne.
Va rog sa-mi explicati si sa-mi spuneti daca contactul sexual este interzis in acest caz si daca poate afecta partenerul.
Multumesc anticipat.
Concluzie : CII / Proces inflamator nespecific.Negativ pentru leziuni intraepiteliale sau maligne.
Va rog sa-mi explicati si sa-mi spuneti daca contactul sexual este interzis in acest caz si daca poate afecta partenerul.
Multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1rezultat papanicolau
- 2analize papanicolau
- 6conizatie-anestezie
- 4test papanicolau
- 9interpretare analize: testul Papanicolau
- 0test papanicolau
- 7interpretare test papanicolau
- 18Orice parere e bine venita!
- 0Diagnostic citologic - Test Babes-Papanicolaou
- 3Am facut un test Papanicolau si examen secretie
- 6analize secretie vaginala
- 4candida
- 1daca exista o rana pe col insa fara niciun fel de aspect canceros trebuie cauterizata?
- 2Test Papanicolau
- 0Virusul HPV... exista vreun tratament real ?
- 1Test Papanicolau
- 0Rezultat Papanicolau in mediu lichid
- 1Sangerare dupa Papanicolau
- 5Papanicolau LSIL de la Ascus
- 1Rana pe col/Test PAP modificat /Genotipurile HPV negative
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: