Interpretare test Papanicolau
Va rog sa-mi explicati cat de grava este situatia in urma rezultatului testului care contine urmatoarele : Microscopic : frotiu conventional, bogat celular, adecvat pentru interpretare constituit din : celule epiteliale scuamoase superficiale si intermediare etalate in placarde si izolat./ Celule epiteliale glandulare endocervicale / Celule epiteliale metaplazice de tip scuamos matur / Granulocite neutrofile numeroase / Histiocite / Citoliza moderata / Flora bacteriana : bacili Doderlain, coci banali.
Concluzie : CII / Proces inflamator nespecific.Negativ pentru leziuni intraepiteliale sau maligne.
Va rog sa-mi explicati si sa-mi spuneti daca contactul sexual este interzis in acest caz si daca poate afecta partenerul.
Multumesc anticipat.
Concluzie : CII / Proces inflamator nespecific.Negativ pentru leziuni intraepiteliale sau maligne.
Va rog sa-mi explicati si sa-mi spuneti daca contactul sexual este interzis in acest caz si daca poate afecta partenerul.
Multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2rezultate test papanicolau
- 3test papanicolau
- 4am descoperit o rana pe col... Ce presupune recuperarea dupa conizatie?
- 7rezultat test papanicolau
- 5displazie col CIN II
- 4Interpretare examen Papanicolau
- 7rana pe col, papanicolau nivelul II
- 2test papanicolau
- 0rezultate papanicolau bune ?
- 1daca exista o rana pe col insa fara niciun fel de aspect canceros trebuie cauterizata?
- 0ce inseamna displazie c3?(cancer)
- 2test papanicolau si secretie
- 0Rezultat Papanicolau
- 0Interpretare analize PAP.
- 2Rog interpretare test Papanicolau.Sunt in strainatate si am pierdut nr de tel al dr meu.
- 0examen citologic babes -papanicolau
- 1Cine imi poate interpreta si mie rezultatul testului Babeș Papanicolau?
- 0Buna ziua tuturor, mă poate ajuta cineva cu interpretarea testului Papanicolau
- 0Rezultat Pap
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: