întrerupere tratament psihiatric

bună ziua! sunt sub tratament psihiatric de aproximativ 6 luni și iau invega (6 mg) și xanax de 0, 25. ar fi o problemă dacă aș întrerupe tratamentul în perioada iernii (doar cât timp am vacanță de la facultate)? sunt curioasă care ar fi riscurile și potențialele reacții adverse.
mulțumesc.
mulțumesc.
3 comentarii

Bună,
Te sfătuiesc să nu întrerupi tratamentul.Asa am făcut eu și nu a fost bine deloc.Doar daca îți spune medicul să îl întrerupi.Atat.Sanatate!
Te sfătuiesc să nu întrerupi tratamentul.Asa am făcut eu și nu a fost bine deloc.Doar daca îți spune medicul să îl întrerupi.Atat.Sanatate!

considerand ca iei antipsihotic, inseamna ca situatia ta medicala e destul de cronica si ar fi o greseala in acest caz intreruperea tratamentului

Daca intrerupeti tratamentul faceti recadere.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 40pot naste un copil sanatos? un doctor se poate sa raspunda?
- 2Trittico sau Cipralex
- 7Cine mai ia Invega-paliperidona?
- 3Stari de confuzie/panica
- 2abuz romparkin
- 30Leponex.
- 4Seroxat da pofta de mancare si insomnii?
- 8Sertralină - compulsivitate
- 6Efectul tratamentului medicamentos!
- 2Medicamentele psihotrope îngrașă?
- 1Prozac fluoxetina intrebari
- 3Tratamentul pentru atacuri de panica, anxietate, agorafobie
- 1Pot combina tratamente ?
- 5Seroxat si frontin dar nu prea da rezultate
- 3Crestere in greutate de la tratament psihiatric
- 2Spitomin in anxietate.
- 37Va rog ajutor! Iau efectin, anxiar, abilify - nu simt nicio diferența
- 2Xanax cum isi face efectul?
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice schimbarea tratamentului psihiatric
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: