Investigatie

Cu ce investigatie neinvaziva si fara substanta de contrast se poate vedea starea colonului?
3 comentarii

videocapsula endoscopica pentru colon poate obține imagini satisfăcătoare.
Dacă va interesează diagnosticarea unor neoplazii sau boli inflamatorii intestinale puteți apela la testul de sângerări oculte in scaun si dozarea calprotectinei. Dacă valorile acestor 2 analize sunt normale șansa sa aveți o patologie severa este minima si nu mai este necesară colonoscopia.
Orice persoana trebuie sa facă o colonoscopie screening la împlinirea vârstei de 50 ani !
Dacă va interesează diagnosticarea unor neoplazii sau boli inflamatorii intestinale puteți apela la testul de sângerări oculte in scaun si dozarea calprotectinei. Dacă valorile acestor 2 analize sunt normale șansa sa aveți o patologie severa este minima si nu mai este necesară colonoscopia.
Orice persoana trebuie sa facă o colonoscopie screening la împlinirea vârstei de 50 ani !

Nu am 50 ani..dar nu vad ca am sange in scaun.se gaseste la farmacii testul hemocult?

Am acuma niste palpitatii/apasari cam de mult timp in partea stanga in zona tatei.e infarct?sa merg la urgente?doar asta am

HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7neoplasm sigmoidian stenozat
- 198este cancer de colon la ce va scriu mai jos??va rog urgent
- 3tumoare colon
- 26Investigatii conclundente pentru colon
- 7este necesar sa merg la oncologie??in ce fel ne poate ajuta?
- 2dupa operatia de colon
- 34lamuriri stadiu cancer la colon
- 18cancer la colon
- 13dureri de colon?
- 1Poblemă de sănătate la colon
- 9Colonoscopia se poate face cu anestezie?
- 17cancer de colon operatie?
- 4citostatice dupa operatie la colon
- 3cancer colon?
- 3Operatie de colon.. regim alimentar
- 6cancer colon
- 1colonoscopia
- 0colon multiplu cudat?
- 0Cum pot regla tranzitul digestiv dupa ce mi sa montat o stoma provizorie pe colon?
- 0Colonoscopie
Mai multe informații despre: Colonul Colonoscopia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: