VSH marit (115)
Buna ziua,
Bunica mea (70 ani) este internata in spital deoarece se simtea slabita, nu mai avea pofta de manacare, si stari de voma. Precizez ca este cardiaca si are apriximativ 15 ani de cand ia continuu tratament pt acest motiv. La anlizele ce iau fost efectuate acum in spital a iesit VSH 115, iar doctora fara alte analize ne-a zis ca o suspecteaza de cancer de colon. Ea din cauza medicamentelor ce le ia pt bolile de care sufera se constipa si foarte des. Ce sanse sunt sa aiba aceasta boala? VSH este o analiza cu rol important in depistarea cancerului de colon? Mentionez ca in urma cu aprox 2 saptamani a avut si dureri mari de spate, coloana fiind deformata destul de mult si suferind si de spondiloza.
Acum am transferato la alt spital pentru electuarea unei colonoscopii.
Va multumesc.
Bunica mea (70 ani) este internata in spital deoarece se simtea slabita, nu mai avea pofta de manacare, si stari de voma. Precizez ca este cardiaca si are apriximativ 15 ani de cand ia continuu tratament pt acest motiv. La anlizele ce iau fost efectuate acum in spital a iesit VSH 115, iar doctora fara alte analize ne-a zis ca o suspecteaza de cancer de colon. Ea din cauza medicamentelor ce le ia pt bolile de care sufera se constipa si foarte des. Ce sanse sunt sa aiba aceasta boala? VSH este o analiza cu rol important in depistarea cancerului de colon? Mentionez ca in urma cu aprox 2 saptamani a avut si dureri mari de spate, coloana fiind deformata destul de mult si suferind si de spondiloza.
Acum am transferato la alt spital pentru electuarea unei colonoscopii.
Va multumesc.
4 comentarii
buna ziua, VSH-ul marit inseamna o infectie, dar nu neaparat cancer.eu zic sa aveti rabdare sa faca colonoscopia si alte analize (ca de exp.markeri tumorali)si apoi se discuta stabilirea diagnosticului.mult noroc si astept vesti bune.
Am primit rezultatul analizeleor si totul este ok, i sa facut atat colonoscopie cat si endoscopie.
Multumesc mult de incurajari.
Multumesc mult de incurajari.
ma bucur pentru bunica si pentru tine, ai scapat de un stres si de ce nu, de o suferinta.multa sanatate si ai grija de buni in continuare.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8mamicilor, urgenta grad zero la mine! :-((
- 4tratament pt otita timp de zece zile si de atunci am probleme: voma, ameteli, arsuri, lesin
- 6RGE copil, tratament omeprazol este necesar un hepatoprotector
- 0Stare de voma si secretii nazale
- 0stari de voma
- 1vomit verde
- 8pot fi insarcinata? raspundeti-mi urgent
- 3dureri de burta si stari de voma.. poate sa nu fie cumva insarcinata?
- 4Stare de voma persistenta si transpiratie abundenta !
- 2Dureri de cap si ameteli, senzatie de voma
- 1Febra frisoane stari de voma dureri in dreapta sub coaste in fata si in spate
- 1voma si diaree la bebelus de 2 luni
- 0stare de voma, transpiratie excesiva, gura uscata, stare de lesin..eram ca una beata.
- 2Problema cu stomacul sau cu fierea
- 2anticonceptionale si voma
- 0doresc sa aflu mai multe informatii
- 0Copil 2 ani si 9 luni stari de voma
- 2Greață si lipsa poftei de mancare
- 0Colonoscopie - ileon nevizualizat
Mai multe informații despre: Colonoscopia Lipsa poftei de mancare Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: