la 28 de ani fimoza. Probleme decalotare!?
Am 28 de ani si de ceva timp am inceput sa ma interesez de problema aceasta: decalotare. Banuiesc ca nici nu am simt intr-adevar placerea unui sex oral din acest motiv.
Nu am avut niciodata o decalotare completa a penisului desi am o viata sexuala normala de la 17 ani. Tot ce am reusit sa "scot la suprafata" a fost cam 1 cm in urma tragerii cu mana fortat in timpul unei erectii (gen masturbare) pana simteam dureri. Am incercat lucrul acesta de vreo 10 ori cred pana acum si tot nu am reusit sa fac o decalotare completa, durerile fiind insuportabile.
Spuneti mi va rog daca se poate rezolva problema fara interventii chirurgicale. Din ce am citit pe diferite site-uri acel unguent de propionat de clobetasol nu cred ca va avea un efect pozitiv. Mai exista si alta modalitate?
Va multumesc anticipat!
Nu am avut niciodata o decalotare completa a penisului desi am o viata sexuala normala de la 17 ani. Tot ce am reusit sa "scot la suprafata" a fost cam 1 cm in urma tragerii cu mana fortat in timpul unei erectii (gen masturbare) pana simteam dureri. Am incercat lucrul acesta de vreo 10 ori cred pana acum si tot nu am reusit sa fac o decalotare completa, durerile fiind insuportabile.
Spuneti mi va rog daca se poate rezolva problema fara interventii chirurgicale. Din ce am citit pe diferite site-uri acel unguent de propionat de clobetasol nu cred ca va avea un efect pozitiv. Mai exista si alta modalitate?
Va multumesc anticipat!
2 comentarii
pai ce consideri tu viata sexuala normala? ai decalotat vre-odata complet?
Nu am reusit niciodata o decalotare completa ci doar poate 1 cm si era dureros desi am tras cat am putut cu mana cand era in timpul unei erectii.
Oare este nevoie de interventie chirurgicala?
Multumesc
Oare este nevoie de interventie chirurgicala?
Multumesc
Alte subiecte recente din această secțiune: