laringita cronica cu hipertrofie

12-06-2010
Teodoru
Nu este medic/terapeut
Teodoru
Fratele meu a fost diagnosticat cu laringita cronica cu hipertofie la coarda dreapta si hiperemie la coarda stanga, in urma unei laringoscopii suspendate.De trei luni are o durere deranjanta in gat si o diminuare a capacitatii de a canta.(lucru necesar profesiei).A facut RMN si a vazut un posibil polip("proces expansiv rotund/ovalar de 5/4mm, in etajul infraglotic, la nivelul conului elastic, in hiposemnal T2, cu usoara priza de contrast") sub corzile vocale, lucru neconfirmat la laringoscopie.
La Rmn i-a gasit si o deviatie de sept cu niste chisturi retentionale, adenopatii jugulocarotidiene bilateral de 5-15mm.
Are tratament de o saptamana cu 3 pastile de Predinson si repaus vocal total, dar tot il ustura si are senzatia de oboseala a vocii. Ce credeti ca ar mai putea face? E speriat de rezultatul RMN-ului, chiar daca niciun medic ORL-ist nu i-a confirmat existenta vreunui polip sau altceva, decat laringita cronica si deviatie de sept.
Tratament homeopat credeti ca exista?
Va multumesc anticipat!
1 comentarii
0
12-06-2010, ora 20:03
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună ziua!

Teodoru, tratamentul laringitei cronice se face diferenţiat şi se urmăreşte, în primul rând, eliminarea cauzelor favorizante, evitarea efortului vocal şi repausul vocal prelungit.
Materia medica - lucrarea care cuprinde descrierea mai mult sau mai puţin detaliată a remediilor homeopate - oferă din abundenţă foarte multe remedii cu organotropism specific. Pentru tratarea condiţiilor medicale care implică afectarea funcţionalităţii laringelui, există multe remedii homeopate, de la Aconitum CH până la Spongia tosta şi Sambucus nigra, şi nu numai.
Pentru a beneficia de o abordare homeopatică unitară, fratele dvs. are nevoie de o examinare directă la un medic cu competenţe în homepatie unitară.

.
Sugestie: Mergeţi la un consult la d-nul doctor Mihnea Dragomir
Date de contact
""""""""""'
Email: doctordragomir@yahoo.com
Telefon mobil: 0726 195503
Adresă: Bucureşti, str. Reconstrucţiei Nr.2, Bl. 26, Sc. C, Parter (zona Baba Novac)
Mijloace de transport:
» troleibuzele 70, 79, 92, autobuz 311 (staţia "Ion Ţuculescu");
» cea mai apropiată staţie de metrou: Dristor 2

Orarul de funcţionare al cabinetului: de luni până joi între orele 9-19; vinerea si sâmbăta între orele 10-13.
Pentru programări sunaţi la tel: (021) 324 45 60.
.


HOMEOVOX este un remediu homeopatic foarte util, care poate fi folosit pentru tratarea laringitei cronice, ca şi tratament complementar.
Mod de administrare: 2 drajeuri la fiecare oră, între mese. După ameliorarea simptomatologiei se creşte intervalul dintre doze. Drajeurile se sug lent!
"º ATENŢIE! Homeovoxul se administrează cu 30 de minute înainte de a mânca ceva sau cu 1 oră după masă.Pe tot parcursul administrării Homeovoxului, nu beţi cafea, nu mâncaţi condimentat şi nu folosiţi mentă sub nicio formă (de exemplu: pastă de dinţi, gumă de mestecat, suplimente alimentare care conţin mentă, apă de gură etc.)


_
De asemenea, fratele dvs. are nevoie de un consult strict foniatric!
_

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)

P.S. - Consultaţi orice medic homeopat doriţi. Eu vi l-am recomandat pe d-nul Dragomir pentru a vă oferi o perspectivă.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.