lichidul preejaculator
acest lichid preejaculator despre care se vorbeste poate contine spermatozoizi incat sa ramai insarcinata sau nu? daca contine, atunci de ce multe cupluri folosesc coitul intrerupt si ele nu raman insarcinate?
4 comentarii
km ii mai zicea cineva p forum:norocul.si da potzi contzine suficientzi spermatozoizi inkt sa ramai insarcinata
ştiu sunt multe cupluri care folosesc metoda asta, dar poate nici nu nimeresc perioada fertilă şi au şi noroc. nu este o metodă prea sigură, şi din asta apar totuşi cele mai multe sarcini nedorite- foarte rar se întâmplă să rămână cineva dacă i se rupe prezervativul- pt că îşi dă seama pe loc şi ia măsuri- cum ar fi pastila de a doua zi, la fel dacă uită cineva o pastilă de anticoncepţionale se sperie şi ştie şi se protejează... dar nu are de unde ştii unde au ajuns şi ce s-a întâmplat de la acei spermatozoizi care erau pe acolo...
faza e ca prietena mea a vrut sa o facem (e fiind virgina) am incercat o penetrare dar fara rezultat apoi am avut parte de acel lichid preejaculator m-am sters cu mana si am mai incercat o data, tot fara succes. (abia daca i-am atins himenul cu capul penisului.) aa si precizez ca inainte cu 7-8 ore am avut o ejaculare in urma unei masturbari apoi am fost de 2 ori la baie si am urinat. exista sanse? ciclu ii vine la 20-21 de zile si o tine 6 zile. ultima zi de ciclu a fost pe 31 martie. e posibil sa ramana insarcinata?
Si a ramas prietena ta ? sunt in acea situatie si eu, stresss !! :(
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8menstruatie peste sarcina
- 4Sunt insarcinata sau ce am? (intarziere de 3 saptamani)
- 7sunt cumva insarcinata???
- 3posibil sa fiu insarcinata??
- 16se poate sa ramana insarcinata?
- 8am emotii numai la gandul ca.. as fi insarcinata
- 4poate fi vorba de sarcina
- 4sunt insarcinata?
- 2Pot ramane insarcinarta?
- 0Insarcinata?
- 2Pot fi insarcinata?
- 2sunt insarcinata?
- 7Ce as putea face?
- 5sunt insarcinata daca?