daca m-a atins cu penisul pe de-asupra organului meu genital pot ramane gravida?

27-07-2015
blablablabla
Nu este medic/terapeut
blablablabla
daca iubitul meu m-a atins in zona genitala cu penisul eu fiind virgina pot ramane gravida?nu stiu daca a apucat macar sa ajunga sperma acolo pt ca a vazut ca m-am incordat putin si s-a oprit.intrebarea e daca doar m-ar masturba gen doar ar veni usor cu penisul pe labii clitoris chestii fara sa ma dezvirgineze ar avea ceva?
1 comentarii
0
19-05-2016, ora 11:11
ahd
Nu este medic/terapeut
ahd
Buna.

Poti ramane insarcinata doar daca lichidul care contine spermatozoizi patrunde in interiorul vaginului, si de acolo, mai departe in uter. Da, daca se joaca cu penisul in zona intima, dat fiind ca aceasta poate fi umeda, si penisul poate contine urme de lichid in care inoata spermatozoizi, este o mica sansa de a ramane insarcinata. Una mica de tot, dar exista. El trebuie sa fie responsabil in ceea ce priveste acest fapt. Daca vreti sa scadeti mai mult riscul, puteti folosi un prezervativ, sau metoda calendarului, pentru o minimalizare a riscului de sarcina.
Insa, este bine sa evitati ejacularea in zona intima, asta ar duce la o crestere mare a probabilitatii de sarcina.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •