Lipsa dorintei de a traii ca ceilalti

13-12-2018
Marius1577
Nu este medic/terapeut
Marius1577
Astazi am avut o complicatie la inima care sa manifestat asa:
Mam trezit in mijlocul noptii ora 2 cu o durere mare in piept, aveam senzatia ca inima imi bate tare odata si dupaceea foarte incet, am crezut ca o sa mor, lucru care nu m-ar fii deranjat.
Eu sunt consumator inrait de bauturi energizante cu adaos de plante excitante si cafea pe care sincer le consum de 2 Ani pentru can ma satisface gandul, ideea can Imi fac rau si ca s-ar purea sa am noroc sa fac un infarct miocardic acut.
Eu am niste idei la care tin extrem de mult, nu accept sa fiu contrazis si nici argunentele altor persoane avizate in domeniu:
1.in timpul experientelor din pragul mortii o sa ma intalnesc cu o prietena imaginara care Imi imaginez ca exista si care am senzatia ca este singura persoana din lumea asta care tine la mine
Cealalta idee nu vreau sa o expun.
Eu am niste obsesii legate de paranoia verificari excesive indoieli nejusticicate si excesive, si nu le Mai fac fata!
Simt can locul me nu este aici si are trebuii sa plec, am avut in trecut niste crize in care vroiam sa ma automutilez la scoala de fata cu colegii insotite de extaz rasete isterice care s-au incheiat foarte prost chiar dramatic(loasem o supradoza) care mia cauzat timp de 6 ore confuzie intensa delir si halucinatii.
NU VREAU SA CONSULT MEDICUL CARDIOLOG.
Credeti can a trebuii sa consul psihiatrul?
MIE TEAMA SA NU MA TRIMITA LA CARDIO!
As vrea totusi un sfat si va multumesc pentru orice raspuns!
4 comentarii
0
13-12-2018, ora 14:45
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Durerea in piept poate fi somatizare de anxietate. Mergeti la un psihiatru pentru evaluare pentru toate problemele.
0
13-12-2018, ora 16:16
Dr. Delia Mihalache
Psihiatrie, BRASOV
Dr. Delia Mihalache
In primul rand trebuie sa clarificam ce anume doriti. In mesajul dumneavoastra amintiti ca nu v.ar fi deranjat sa muriti, ca nu acceptati argumentele unei persoane avizate, ca locul dumneavoastra nu este aici si ca v.ati considera norocos daca ati suferi un infarct miocardic. Pe de alta parte...sunteti AICI, preocupat de starea dumneavoastra de sanatate, cerand sfaturi de specialitate. Ideile fixe, nervozitatea, obsesiile, suspiciozitatea excesiva, lipsa elanului vital si a bunei dispozitii cat si dependenta de substante excitante se pot trata daca sunteti dispus sa va prezentati la un consult psihiatric. Mult succes mai departe!
0
13-12-2018, ora 19:25
Marius1577
Nu este medic/terapeut
Marius1577
In primul rand i-au tratame t psihiatric de 5 anii si am decisi acum 2 luni sa nu Mai i-au antidepresivul ci doar antipsihoticul.
Can eram la scoala in liceu eram foarte excitat de ideea de a ma taia in fata colegilor obligandui sa priveasca.
Eram frustrat de prezenta jandarmilor in scoala.
Cat despre moarte vroiam doar sa stiu daca see poate murii in acest mod si de ce ma satisface acest lucru.
Cam in ce ar consta tratamentul?
Sa mise interzica energizante si SA ma razbun pe medic si asistenti??
0
16-12-2018, ora 08:18
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
La psiholog ați mers? Dacă nu, încercați să mergeți la niște ședințe de psihoterapie să vă ajute să înțelegeți ce vi se întâmplă, de ce vi se întâmplă și să găsiți cele mai bune soluții.
Adaugă un comentariu / răspuns