Lipsa ovulatie?

Buna,
La ultima ecografie de acum un an si jumatate, am fost diagnosticata cu ovare micropolichistice si am luat anticonceptionale pana in ianuarie a.c., fiindca imi provocau greata in ultimul timp.
Din cauza situatiei actuale, am tot amanat controlul medical, astfel ca va cer parerea pentru ca nu stiu daca ovulez. Testele de ovulatie ies pozitive (dar am citit ca in cazul ovarelor polichistice nu au mare concludenta), am dureri in general in partea stanga atunci cand se apropie perioada de ovulatie (aici fiind si ovarul poli) si am mucus specific. Totodata, cm este regulat, 28-31 zile, la fix 14 zile dupa simptomele sus mentionate.
Multumesc!
La ultima ecografie de acum un an si jumatate, am fost diagnosticata cu ovare micropolichistice si am luat anticonceptionale pana in ianuarie a.c., fiindca imi provocau greata in ultimul timp.
Din cauza situatiei actuale, am tot amanat controlul medical, astfel ca va cer parerea pentru ca nu stiu daca ovulez. Testele de ovulatie ies pozitive (dar am citit ca in cazul ovarelor polichistice nu au mare concludenta), am dureri in general in partea stanga atunci cand se apropie perioada de ovulatie (aici fiind si ovarul poli) si am mucus specific. Totodata, cm este regulat, 28-31 zile, la fix 14 zile dupa simptomele sus mentionate.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2perioada de fertilitate
- 8nu mai mai dumiresc odata!!!
- 2temperatura corpului la ovulatie.
- 8Urgent!! sa iau pilula de a doua zi? sau nu.
- 2Ovulatie in timpul menstruatiei???
- 0Perioada fertila
- 3Ovulatia dupa intrerupere de sarcina
- 2cum imi pot calcula perioada fertila?
- 8Minipilule - ingroasa doar mucusul cervical si nu inhiba si ovulatia
- 4Utrogestanul inhiba ovulatia? sau o afecteaza cu vreo ceva ?
- 1perioada fertila si perioada nefertila
- 2Prostinor si ovulatia. Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
- 2O nelamurire in privinta ovulatiei
- 2perioada fertila
- 1este bun microscopul care iti identifica ovulatia ?
- 1Teste ovulatie
- 0Sarcina sau ma înșel?
Mai multe informații despre: ovulatia testul de ovulatie testele de ovulatie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: