Lipsa ovulatie?
Buna,
La ultima ecografie de acum un an si jumatate, am fost diagnosticata cu ovare micropolichistice si am luat anticonceptionale pana in ianuarie a.c., fiindca imi provocau greata in ultimul timp.
Din cauza situatiei actuale, am tot amanat controlul medical, astfel ca va cer parerea pentru ca nu stiu daca ovulez. Testele de ovulatie ies pozitive (dar am citit ca in cazul ovarelor polichistice nu au mare concludenta), am dureri in general in partea stanga atunci cand se apropie perioada de ovulatie (aici fiind si ovarul poli) si am mucus specific. Totodata, cm este regulat, 28-31 zile, la fix 14 zile dupa simptomele sus mentionate.
Multumesc!
La ultima ecografie de acum un an si jumatate, am fost diagnosticata cu ovare micropolichistice si am luat anticonceptionale pana in ianuarie a.c., fiindca imi provocau greata in ultimul timp.
Din cauza situatiei actuale, am tot amanat controlul medical, astfel ca va cer parerea pentru ca nu stiu daca ovulez. Testele de ovulatie ies pozitive (dar am citit ca in cazul ovarelor polichistice nu au mare concludenta), am dureri in general in partea stanga atunci cand se apropie perioada de ovulatie (aici fiind si ovarul poli) si am mucus specific. Totodata, cm este regulat, 28-31 zile, la fix 14 zile dupa simptomele sus mentionate.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1e adevarat ca in timpul orgasmului se elibereaza un ovul?
- 1perioada fertila???
- 8nu mai mai dumiresc odata!!!
- 10Sunt insarcinata?
- 5ovulatia, menstruatie neregulata
- 2Ovulatie in timpul menstruatiei???
- 6nu reusesc sa concep un bebe!
- 3se poate ramane insarcinata doar cu o trompa?
- 0Teste de ovulatie
- 7se poate avea ovulatie in a 26-a zi?
- 4testul de ovulatie negativ...ejaculat in interior... de ce intarzie menstruatia????
- 12lipsa ovulatie
- 7am nevoie de un sfat! as putea sa raman insarcinata?
- 2Sex in timpul ovulatiei
- 9teste de ovulatie si trompe infundate
- 2Sângerări la mijlocul menstruației
- 1este bun microscopul care iti identifica ovulatia ?
Mai multe informații despre: ovulatia testul de ovulatie testele de ovulatie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: