Ovulatia dupa intrerupere de sarcina

Buna ziua,
am avut o intrerupere de sarcina acum 12 zile, curgerile au incetat acum 3-4 zile deasemenea si usoarele dureri de burta si sani, in a 8-a zi dimineata, desi eu si sotul meu purtam lenjerie destul de subtire, dimineata la trezire penisul lui in erectie era pozitionat in dreptul vaginului meu si am simulat mici miscari, eram amandoi foarte umezi in special el...intrebarea mea.avand in vedere riscul de a ramane foarte repede insacinata datorita uterului deschis dupa o intrerupere de sarcina, este posibil ca in a 8-a zi dupa intreruperea de sarcina sa pot fi fertila?, sau intrebarea inocenta, este posibil tranzitarea celor mici prin textile?
Va multumesc!
am avut o intrerupere de sarcina acum 12 zile, curgerile au incetat acum 3-4 zile deasemenea si usoarele dureri de burta si sani, in a 8-a zi dimineata, desi eu si sotul meu purtam lenjerie destul de subtire, dimineata la trezire penisul lui in erectie era pozitionat in dreptul vaginului meu si am simulat mici miscari, eram amandoi foarte umezi in special el...intrebarea mea.avand in vedere riscul de a ramane foarte repede insacinata datorita uterului deschis dupa o intrerupere de sarcina, este posibil ca in a 8-a zi dupa intreruperea de sarcina sa pot fi fertila?, sau intrebarea inocenta, este posibil tranzitarea celor mici prin textile?
Va multumesc!
3 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1perioada fertila???
- 3ovulatie?
- 4ovulatia - e obligatoriu sa existe acele secretii?
- 3perioada fertila...
- 2ovulatia-perioada de fertilitate; va rog lamuriti-ma!!!!
- 8Urgent!! sa iau pilula de a doua zi? sau nu.
- 3Folicul dominant
- 5ovulatia, menstruatie neregulata
- 2perioada de ovulatie
- 7duphaston sa fie problema?
- 3se poate ramane insarcinata doar cu o trompa?
- 0Perioada fertila
- 1perioda fertila
- 10Cum aflu perioada nefertila?
- 3ovulatie si perioada fertila
- 2Sarcina in perioada nefertila?Este posibil?????
- 2Sângerări la mijlocul menstruației
- 0Cum imi pot calcula ovulatia?
- 0Ovulatie
- 13Sangerari la ovulatie
Mai multe informații despre: ovulatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: