Lovitura in crestetul capului
Aseara am fost la antrenament si lucram cu sabii facute din bureti. Am primit o lovitura puternica drept in crestet si am descoperit verdicitatea vorbei 'Ati suna apa in cap'...
Sangele nu mi-a dat, caci era un simplu burete dar mi-au tituit urechile si chiar si acum sunt infundate desi nu la fel de rau ca aseara. Deasemenea nu ma pot apleca fara sa am ameteli si simt o presiune permanenta in cap.
Atunci cand sulfu aer pe gura simt o presiune in urechi...Toate simptomele s-au ameliorat de aseara insa persista.
Nu stiu ce sa zic...hematom nu am cum sa fac, nu? Cunosc pe cineva care tot la fel s-a lovit si durerea a persistat timp de o saptamna insa nu a avut urechile infundate.Banuiesc ca la mine a fost socul mai mult decat lovitura in sine.
Dumneavostra ce credeti?
Sangele nu mi-a dat, caci era un simplu burete dar mi-au tituit urechile si chiar si acum sunt infundate desi nu la fel de rau ca aseara. Deasemenea nu ma pot apleca fara sa am ameteli si simt o presiune permanenta in cap.
Atunci cand sulfu aer pe gura simt o presiune in urechi...Toate simptomele s-au ameliorat de aseara insa persista.
Nu stiu ce sa zic...hematom nu am cum sa fac, nu? Cunosc pe cineva care tot la fel s-a lovit si durerea a persistat timp de o saptamna insa nu a avut urechile infundate.Banuiesc ca la mine a fost socul mai mult decat lovitura in sine.
Dumneavostra ce credeti?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare
- 2Ajutor! Pot lua Rabie?
- 2Nevralgie de trigemen.
- 5Interpretare RMN craniu nativ
- 2Tulburare memorie, concentrare, pulsații, "musculițe" în ochi, dureri cap, apăsare pe ochi